Ultima actualizare: azi, 08:27

Locale

FOTO. Bolid furat din Occident, depistat la Petea. Cine era la volan

 

Un bolid furat din Occident a fost descoperit la Petea. Polițiștii de frontieră sătmăreni au descoperit, la intrarea în țară, un cetățean român care conducea un autoturism marca Mazda CX 5, în valoare de aproximativ 28.000 euro, ce figura ca fiind căutat de autoritățile franceze și spaniole.

Luni, 17 aprilie a.c., în jurul orei 15.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pentru a intra în țară Sorin Florin D., în vârstă de 42 de ani, din județul Maramureș, la volanul unui autoturism marca Mazda CX 5, înmatriculat în Spania.

În urma verificărilor efectuate pentru intrarea în țară, polițiștii de frontieră au constatat că mașina figurează ca fiind căutată de autoritățile franceze și spaniole din data de 12 februarie 2017. Cu alte cuvinte este vorba despre un bolid furat.

Autoturismul, în valoare de aproximativ 126.000 de lei (28.000 euro), a fost indisponibilizat la sediul Sectorului Poliției de Frontieră Petea, județul Satu Mare, până la finalizarea cercetărilor.

În cauză au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire la furt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.