Ultima actualizare: azi, 13:54

Locale

Casă spartă de hoți pe Odobescu. Au furat o sumă mare de bani

Casă spartă la Satu Mare. O casă de pe strada Odobescu din municipiul Satu Mare a fost spartă aseară. În urma furtului, hoții au creat un prejudiciu de cel puțin 10.000 de lei.

Potrivit celor declarate pentru PortalSM de locțiitorul purtătorului de cuvânt al IPJ Satu Mare, Florentina Nagy, poliția a fost solicitată aseară, prin 112, în jurul orei 20.15, să intervină în cazul unei spargeri de locuințe de pe strada Odobescu. Echipe de criminaliști și polițiști au ajuns la fața locului unde au demarat cercetările necesare în astfel de cazuri.

Din primele cercetări, se pare că hoții au furat o borsetă în care se afla suma de 10.000 de lei, mai multe carduri bancare și actele proprietarilor locuinței. Reprezentantul IPJ Satu Mare a mai precizat că a fost întocmit un dosar penal pentru furt calificat și este doar o chestiune de timp până ce hoții vor fi prinși.

Polițiștii nu pot oferi deocamdată detalii dacă a fost vorba despre un singur făptaș sau mai mulți, deoarece ancheta este în plină desfășurare și se lucrează intens la acest caz.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.