Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

FOTO. Cerere în căsătorie inedită. Cum și-a surprins un sătmărean iubita

Cerere în căsătorie inedită a unui sătmărean care și-a surprins iubita și întreaga asistență cu gestul său.

Un sătmărean a ales să-și ceară să-și ceară iubita în căsătorie într-un mod cât se poate de inedit. Printre miile de participanți care au participat în acest an la Wizz Air Cluj-Napoca Marathon 2017 s-a numărat și tânărul Ovidiu Pop din Satu Mare. După ce a alergat cursa de 21 de km, imediat după ce a trecut linia de sosire, a făcut un gest care a lăsat cu gura căscată audiența.

A căzut în genunchi, a scos un inel și și-a cerut iubita în căsătorie. Iar Alexandra a spus DA, în uralele publicului și a asistenței de pe Cluj Arena. Nici crainicului din arena clujeană nu i-a scăpat acest gest și a anunțat la microfon ceea ce avea să fie un nou început, o continuare sau o betonare a unei relații și așa foarte frumoase.

El din Satu Mare, ea din Botoșani, s-au întâlnit la Cluj-Napoca unde își continuă frumoasa lor poveste de iubire priun această cerere în căsătorie.

Și Alexandra i-a pregătit o surpriză alesului ei. Și-a chemat prietenii pentru a-l susține pe Ovidiu și a comandat câteva tricouri cu mesajul: „Oi Veni Invingător”.

Sătmărenii, și implicit redacția PortalSM, le urează celor doi Casă de Piatră și le transmit tot binele din lume. Gestul sătmăreanul merită aprecierea noastră, a tuturor.

Sursa: text și foto: dincolodesport.eu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.