Ultima actualizare: azi, 16:37

Locale

Demonstrație în forță cu mascați de Ziua Jandarmeriei (FOTO&VIDEO)

Jandarmii sătmăreni au făcut astăzi o demonstrație în forță a profesionalismului de care dau dovadă. Evenimentul s-a desfășurat pe platoul din Piața 25 Octombrie (Centru Nou) și a fost organizat cu ocazia Zilei Jandarmeriei.

La sărbătoarea jandarmilor sătmăreni au fost prezente autoritățile județene și locale printre care prefectul Darius Filip, președintele Consiliului Județean, Pataki Csaba, viceprimarii municipiului Satu Mare, Adrian Albu și Doina Feher, dar și reprezentanții instituțiilor subordonate Ministerului Apărării și Ministerului de Interne din județul Satu Mare. De asemenea, au mai fost prezenți și mulți copii care au urmărit cu interes evoluția jandarmilor sătmăreni.

După trecerea în revistă a Gărzii de Onoare de către prefectul Darius Filip, au urmat alocțiunile rostite de prefect, de Pataki Csaba, de Adrian Albu și de comandantul Inspectoratului de Jandarmi Județean Satu Mare, Ovidiu Popa. În continuare, preotul militar Cristian Silaghi a oficiat un serviciu militar, partea festivă încheindu-se cu defilarea Gărzii de Onoare.

În continuare, au urmat demonstrațiile jandarmilor. Astfel, cei mici i-au putut vedea la treabă pe ”mascați” cum intervin în foță atunci când interceptează în trafic o mașină cu răufăcători, dar și demonstrație a câinilor jandarmilor. Totodată, jandarmii au prezentat și tehnici de autoapărare, apreciate în special de copii.

Sărbătoarea jandarmilor de la Satu Mare s-a încheiat cu o demonstrație de mânuire a armelor făcută de un pluton de jandarmi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.