Ultima actualizare: ieri, 19:37

Locale

Drumul Județean Beltiug – Dobra – Hodod va fi modernizat. Proiectul, aprobat

Drumul Județean DJ 108R din DN 19A Beltiug – Beltiug Băi – Dobra – Hurezu Mare – DJ 108P – DJ 196 Corund – Hodod – limită de județ cu Sălajul va fi putea fi, în cele din urmă, modernizat. Consilierii județeni au aprobat, în cadrul ședinței de astăzi, proiectul de hotărâre care prevede aprobarea indicatorilor tehnico-economici ai investiției.

Potrivit celor spuse de președintele Pataki Csaba, Consiliul Județean a primit, în 13 aprilie, un termen de conformare pentru documente care vor fi depuse mâine la Cluj. Practic, a fost modificată Taxa pe Valoarea Adăugată la suma totală a acestei investiții.

A fost votat, apoi, în unanimitate, și hotărârea privind aprobarea proiectului Modernizarea Drumurilor Județene DJ 108R din DN 19A Beltiug – Beltiug Băi – Dobra – Hurezu Mare – DJ 108P – DJ 196 Corund – Hodod – limită de județ cu Sălajul.

14 comentarii

  1. Relu Patratelu Răspunde

    De ce trebuie modernizat acest drum secundar care leaga Beltiug de Dobra ??Exista legaturi asfaltate de la DN19 catre fiecare dintre localitatile mentionate,de ce sa se mai cheltuie cu modernizarea unui drum care e doar pentru carute ??Cand ajung ungurii la sefia judetului automat incep sa cheltuie banii judetului pe asfaltari din cele mai ciudate in satele unguresti! De ce nu asfalteaza portiunea DN 19 – Stana caci nici ambulanta nu mai vrea sa intre pe acel drum judetean de aprox. 12 km atat e de distrus iar alt drum spre Stana nu exista!! Nu m-i se pare oportuna aceasta investitie atata timp cat localitatile au drum asfaltat direct din DN 19 iar cel ”judetean” e undeva pe camp, utilizat doar de ”calaretii” satelor respective !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!De ce nu se sesizeaza absolut nimeni???

  2. Norick Răspunde

    Ceva mechete nu ne aratati ?? 🙂 😉 😀

    • Nick Răspunde

      macar ”ungurii” fac ceva ,, de alfel traim in Romania si o astfel de abordare e penibila ,,

    • matroz Răspunde

      @norik:nu divaga!Are omul dreptate?Daca da este trist si ar fi pacat!Esti in stare sa gasesti machete,daca vrei!Dar acum la modul serios cine suparare circula din Dobra la Hodod,cand sunt zone chiar neacoperite in alta parte.Nu acuz pe unguri,dar o gandire normala nu ar strica!

  3. Nelu Drumărelu Răspunde

    Că bine zice Relu , bine că se asaflatează toate potecile ungurești dar drumuri gen Viile Satu Mare – Medișa nu au văzut asfalt niciodată. Și acum am înțeles că se va face total fără rost
    o legătură Solduba – Hodișa – Socond peste dealuri , de ce nu se leagă Solduba de Medișa cu ieșire la Viile Satu Mare și de aici eventual cu DN 19 Ardud ?

  4. Diana ilok Răspunde

    Domnilor,daca nu cunoasteti nu inteleg de ce vorbiti,acest drum ne leaga pe noi,locuitorii din aceasta zona de Satu Mare,sunt oameni care fac zilnic naveta la satu mare(resedinta judetului nostru) cate 4 ore pe zi,2 dus si 2 intors…nu suntem toti unguri,duntem toti locuitori ai acestui judet…este o portiune de drum pe care poti merge cu max 20 de km pe ora…informati-va si apoi postati rasisme!O zi buna!

  5. cititor Răspunde

    O rusine marca spaga pntr alesi

  6. un dobran Răspunde

    acest drum a mai fost facut dar mai mult pe hirtie cine ne spune oare cati bani a inghitit acest drum pina acum? intre beltiug -dobra hurez acest drum nu are nici ojustificare sa fie clar sunt diversiuni acolo au mai mariide la udmr vie asta e motivul sa stie toata lumea

  7. Nelu Drumărelu Răspunde

    madame Diana nu știi ce vorbești , voi aveți de la Dobra la DN 19 3,9 km drum asfaltat , la fel de la Hurezu la Supur ( DN 19 ) 4,5 km drum asfaltat , îi numai treaba voastră că faceți naveta 4 ore pe zi la distanța care sunteți de SM nici nu puteți ajunge mai repede . Sa te gândești că sunt cetățeni ai județului , respectiv cei din Medișa , aflați la numai 23 km de oraș și nu pot ajunge acolo numai pe jos cca 7 km și apoi cu autobuzul cca 30 min , și asta dintotdeauna , nici măcar nu au văzut asfalt niciodată .

  8. C.Bojan Răspunde

    Doamne-ajută!
    Pentru toți cârcotașii, drumul e aprobat în proiect mult înainte de 2016. Știu lucrurile acestea din sursă sigură!

  9. guguc Răspunde

    Monseigneur Nelu. Conationalii nostrii, de rasa superioara (romani) de ce nu v-au asfaltat drumul? De ce sunt de vina ungurii ca timp de 27 de ani, nu s-a gandit nimeni la soarta Medisenilor?
    Daca nu va intereseaza soarta ungurilor din Dobra, ganditiva la cei din Corund, Babta, Hurezu, Stana, care sunt localitati romanesti…

  10. Diana ilok Răspunde

    Mister (Uram) Nelu,nu prea e treaba mea ce fac cei din Dobra sau Hurezu (nu e treaba nici daca sunt maghiari,romani,bulgari sau rromi-sunt cetateni romani)…eu sunt la limita de judet,stiu foarte bine ce vorbesc…,faci 4 ore pe zi dus intors pana la Satu Mare,cum am mai zis…informati-va si lasati rautatile ca o sa traiti mai linstit!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.