Ultima actualizare: azi, 17:02
Locale

FOTO. Zona verde din Satu Mare, după intervenția plombatorilor de drumuri

Zona verde de pe str. Nicolae Bălcescu din Satu Mare, și așa vai și amar de ea, a fost efectiv distrusă pe mai multe porțiuni de reprezentanții firmei care au plombat gropile. După cum ne-a relatat cititorul PortalSM, muncitorii au aruncat tot materialul rezultant din decopertare pe spaţiul verde şi acolo l-au lăsat câteva zile. La final, l-au ridicat e acolo, dar au lăsat urme serioase.

Rezultatele se văd şi acum, la mai bine de o săptămână. Fotografia spune totul despre modul în care se efectuează lucrări în Satu Mare.

Portalul eşti tu!

Fii reporter PortalSM! Tot ce trebuie să faci este să fotografiezi un eveniment, cu telefonul mobil, și să trimiţi pozele la [email protected] sau pe pagina noastră de facebook https://www.facebook.com/PortalSM.ro/, însoțite de o scurtă explicație, pentru a deveni o știre.

De asemnea, puteți semnala și telefonic o știre, la nr. 0771 677 210. Putem fi contactaţi atât pe WhatsApp, cât şi pe Viber.

Aşadar, fii reporter! Portalul eşti chiar tu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Un deputat de Satu Mare reacţionează la coada de la Petea: Cere trei noi vămi permanente!

Deputatul UDMR de Satu Mare, Lóránd Magyar, s-a adresat ministrului de interne în legătură cu aglomerația de la trecerile de...

Închide