Ultima actualizare: azi, 10:14

Locale

FOTO. Cântărețul Ghiță Munteanu a produs un accident la Satu Mare. Ce spun martorii

Un accident ce la prima vedere părea foarte grav, dar soldat în cele din urmă doar cu pagube materiale, a fost produs zilele trecute de cântărețul Ghiță Munteanu.

Evenimentul rutier a avut loc marți, 18 aprilie, pe strada Lucian Blaga. Șoferul unui autoturism Ford a semnalizat că dorește să intre într-o curte (fostul Gepeto) de pe această stradă. O mașină l-a ocolit prin dreapta, însă Ghiță Munteanu, aflat la volanul unui BMW X6 a lovit din plin autoturismul Ford.

În urma impactului, atât BMW-ul, în partea din față, cât mai ales Ford-ul, în partea din spate, au fost serios avariate.

Martorii oculari la eveniment au declarat, pentru PortalSM, că Ghiță Munteanu ar fi avut viteză foarte mare. Și la cum arătau cele două autoturisme după accident, tindem să le dăm dreptate.

Din fericire, însă, nimeni nu a fost rănit. Cele două părți s-au înțeles amiabil, asta și la recomandarea unui polițist, vecin cu șoferul autoturismului Ford. În această situație, nu a mai fost solicitată intervenția Poliției. Astfel, cântărețul Ghiță Munteanu a scăpat fără să aibă permisul suspendat, măsură ce foarte probabil era luată în cazul în care polițiștii ar fi intervenit la acest accident.

11 comentarii

  1. Voicu Răspunde

    Lasa GHITA, o să fie bine. Noroc si sănătate.

  2. M Răspunde

    deci daca se inteleg fara interventia politiei, inseamna ca vinovatul nu va primi nici o amenda chiar daca a depasit viteza legala? interesting…

  3. Micro32 Răspunde

    Ziceti ca va canta si-n canta Ghita, asa si luat namila de X6 , Bravo Ghita (Dorel) pe langa ca esti muzicant esti si tantalau.

    • Ioan Răspunde

      Nu cred ca te priveste pe tine cum si.a cumparat aceasta masina, sa canti este o munca cinstita, sa nu dormi noptile, sa nu fii alaturi de familie, sa faci mii de kilometrii. Nu mi se pare ca a fii muzicant, te face tantalau, este un talent, este un dar de la dumnezeu, sa poti incanta lumea. Eu nu stiu sa fii avut alt accident in 25 de ani de cand are permisul! Ce legatura are muzica cu condusul? Este un om ca oricare altul! Se intampla oricui! Nu e el singurul care a facut un accident cu un x6, sau singurul care sa aiba x6 in acest oras!

  4. Relu Patratelu Răspunde

    Daca X6 ar fi avut viteza cei de pe Depozitelor nu mai aveau pentru ce sa foloseasca presa pentru compresie caci era gata ”impachetat” bietul ford !!Asa ceva i se poate intampla oricui cand cel din fata ta vireaza brusc si-ti lasa tie autoturismul ce stationeaza pe carosabil fara sa mai apuci sa faci si tu manevra de ocolire .Probabil cel care a facut virajul la dreapta nici macar n-a semnalizat intentia de ocolire.

  5. Norick Răspunde

    “Astfel, cântărețul Ghiță Munteanu a scăpat fără să aibă permisul suspendat…”
    Acuma fara suparare , dar de cand se suspenda permisul pentru nepastrarea distantei corespunzatoare ???
    Sunteti amatori , sau va circulati cu bicicleta ? 😉

  6. cetatean Răspunde

    Singura problema ramane daca acest Ghita Munteanu, era sau nu era beat! In rest prostiile cu divinizatul si altele de genul acesta raman niste prostii!Daca omul plateste impozite pe veniturile pe care le realizeaza din cantat e totul OK!Poate sa aiba si elicopter!

    • Geali Răspunde

      De unde pana unde ideea de a fi baut ?! Voi sunteti nebuni !De unde le scoateti ? E un om responsabil si stapan pe faptele sale ! Daca nu il cunoasteti nu vorbiti prostii ! Nu numai ca nu bea ,dar nici macar nu fumeaza . Eu cred ca asta spune ceva despre modul lui de viata.

  7. părere Răspunde

    Daca Loganul voia la dreapta trebuia sa se incadreze pe banda din dreapta.Asa şi Fordul a depăşit periculos!Vinovăţii 30% Loganul,60%Fordul,10%BMW.Apropo,ce fel de muzică cântă artistul?

  8. părere Răspunde

    Scuze,am încurcat actorii accidentului.Deci rectific…Daca Fordul voia la dreapta trebuia sa se incadreze pe banda din dreapta.Asa şi ,,Loganul”(cel ce a depăşit) a depăşit periculos!Vinovăţii 60% ,,Loganul”,30%Fordul,10%BMW.Apropo,ce fel de muzică cântă artistul?

  9. Anto Răspunde

    Wow da ce stire fratilor !!! Nu va e rusine sa scrieti tampeniile astea ? Si eu am avut un accident mult mai grav si nimeni nu a scris despre mine in ziar. Ce sa zic, nu mai aveti ce sa scrieti si incercati sa patati numele oamenilor faini. Ei, va spun eu ca asa nu reusiti. Cine il iubeste pe Ghita Munteanu nu o sa bage niciodata in seama prostiile voastre. Ca de obicei, se face din tantar armasar ca asa e la romani…. RUSINE !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.