Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Grevă la Satu Mare. Cine sunt cei ce vor opri lucrul

Angajații Comisariatului Județean al Gărzii de Mediu Satu Mare vor întra mâine în grevă de avertisment. Vor opri lucrul între orele 14.00 și 16.00.

”Doamna Graţiela Leocadia Gavrilescu, Ministrul Mediului, a promis că susține egalizarea salariilor, așa cum este normal și corect, între salariații gărzii de mediu și cei ai gărzii forestiere, având deopotrivă atribuții de monitorizare, inspecție și control.

Deoarece până la această dată nu s-a materializat această promisiune și gravă disfuncționalitate la nivelul Ministerului Mediului, Biroul Executiv al Sindicatului Național al Gărzii de Mediu a hotărât declanșarea grevei de avertisment, în data de 26 aprilie 2017, între orele 14.00 – 16.00.

În această perioadă, nu se vor desfășura activitățile specifice gărzii de mediu și nu se va lucra cu publicul în niciun comisariat al gărzii de mediu la nivel național”, se arată într-un comunicat remis de sindicaliști.

Un comentariu

  1. Marusca rusca Răspunde

    Da da,dupa atata alergatura dupa cei care arunca gunoiul,pe margina drumului,prin paduri,pa malul somesului,taie padurea,emana gaze de la statia de asfalt,sa nu le dai tu salarii marite? Pai nu-ti merge jos pielea de pe obraz, auzi?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.