Ultima actualizare: azi, 08:53

Locale

Mașini parcate una lângă alta pe trotuar în centru. Pietonii, nemulțumiți

Mașini parcate una lângă alta pe trotuar în centrul orașului Satu Mare spre nemulțumirea pietonilor. Platoul de la intersecția bulevardului Transilvania și strada Mircea cel Bătrân continuă să fie subiect de dispută între pietoni și șoferi arbitrată de polițiștii locali.

După ce Primăria a amplasat în zonă niște stâlpișori de beton pentru a împiedica mașinile să circule pe… trecerea de pietoni, șoferii au găsit rapid o altă modalitate de a-și lăsa mașinile în zonă. Și le parchează pe trotuar, una lângă alta.

Pietonii sunt nemulțumiți și spun că, din cauza acestor mașini nu au pe unde trece. Unul dintre ei a făcut o fotografie și a trimis-o PortalSM precizând că, după știința sa, acel loc este un trotuar, este destinat pietonilor, în niciun caz o parcare. Mai mult decât atât, a mulțumit PortalSM că după știrea privind circulația pe trecerea de pietoni cu mașinile, Primăria a decis amplasarea acelor stâlpișori de beton.

Să vedem ce părere are Primăria în acest caz.

Portalul eşti tu!

Fii reporter PortalSM! Tot ce trebuie să faci este să fotografiezi un eveniment, cu telefonul mobil, și să trimiţi pozele la [email protected] sau pe pagina noastră de facebook https://www.facebook.com/PortalSM.ro/, însoțite de o scurtă explicație, pentru a deveni o știre.

De asemnea, puteți semnala și telefonic o știre, la nr. 0771 677 210. Putem fi contactaţi atât pe WhatsApp, cât şi pe Viber.

Aşadar, fii reporter! Portalul eşti chiar tu!

 

6 comentarii

  1. Ardelean Răspunde

    Daca okosul de pieton n-are loc sa treaca pe acolo, sa faca bine sa traca pe salata, sa mai lase micii si sharorma. Iar asta cu…dupa stiinta mea e trotuar, spune multe despre mintea bouleanului.

    • Unu' Răspunde

      După părerea ta, primăria ți-a pavat ție special locul de parcare cu piatră și pe pietoni îi pune să meargă prin parcare … Hmmm … da … intelijent!
      Să nu te miri când o să găsești niște urme de talpă pe capotă …

    • Unu' Răspunde

      Apropo, ăștia de merg pe jos nu prea au probleme cu kilogramele comparativ cu boii de la volan!

  2. Ardelean Răspunde

    Nu de alta…dar sunt marcaje pentru parcare, in nici un caz zebra.

  3. escape Răspunde

    Parerea mea, ca in acesti 8 ani ati ajuns de 2 bani, poate am suparaevaluat pe voi….. de 1 ban. Pfffff

  4. Satmarean Răspunde

    Unde-i politia locala și nu numai? Nu au nevoie de bani la buget? Eu as pune un echipaj numai în acel loc . Ar face primăria la bani pe care să-și folosească la repararea placajului!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.