Ultima actualizare: azi, 17:38

Locale

Mașini sparte în Carpații II. Hoții au fost prinși și reținuți

Mașini sparte în Carpați II. Două persoane din Sighetu Marmației, bănuite de comiterea unor furturi din autoturisme, au fost identificați de polițiști. Cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore.

În cursul zilei ieri,  activitățile de documentare şi investigare efectuate de poliţiştii de investigații criminale din cadrul Secției 1 Poliție Satu Mare,  sprijiniți de  polițiștii  Serviciului Criminalistic, au dus la identificarea unui  bărbat de 37 ani  și a unui tânăr de 17 ani, ambii din Sighetu Marmației,  bănuiți de comiterea de furturi din autoturisme.

În fapt, în  noaptea de 14/15.04.2017,  tânărul de 17 ani,  folosind chei potrivite sau mincinoase, a pătruns în interiorul unui  autoturism  parcat pe strada Ganea din Satu Mare și a furat un convertor de tensiune electric și acumulatorul autoturismului, cauzând un prejudiciu de aproximativ 500 lei .

Tot în noaptea de 14/15.04.2017,  bărbatul de 37 ani, a furat prin demontare patru jenţi cu anvelope de la un  autoturism parcat pe strada Fântânele, cauzând un prejudiciu în valoare de 6000 lei.

În baza probatoriului administrat,  cei doi au fost reţinuți pentru 24 de ore, urmând să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare cu propunere de luare a unor măsuri legale. Prejudiciul nu a fost recuperat, cercetările urmând să continue pentru stabilirea întregii activități infracționale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.