Ultima actualizare: azi, 22:15

Locale

VIDEO/FOTO. Nebunia din Petea a cuprins și Dorolțul. Cozi kilometrice de Tir-uri la Vamă

Nebunia din Petea a cuprins întreaga localitate Dorolț. Coada Tir-urilor care stau la Vama Petea a ajuns până aproape de intrarea în Dorolț dinspre Satu Mare. Adică circa 3 km de drum pe care sunt aliniate sute de automărfare. Vorbim de cozi kilometrice.

În zona localității Dorolț se circulă doar pe o singură bandă, doarece banda de mers înspre Petea este ocupată aproape în totalitate de Tir-urile parcate. Așadar, șoferii care circulă în și dispre Vamă trebuie să fie cu mare băgare de seamă și să conducă foarte preventiv.

În același timp, șoferii de Tir sunt foarte numulțumiți și nu înteleg ce li se întâmplă.

”Am ajuns la coadă la ora 4 dimineața. Acum este ora 11.00. Dci stau la coadă de șapte ore. Și nu cred că în două ore voi ajunge să trec granița. Cu siguranță, nu voi ajunge la timp la destinație. Nu înțelegem ce se întâmplă și nimeni nu vine să ne explice”, ne-a declarat supărat șoferul unui autotren.

Situația tensionată din rândurile tiriștilor a fost sesizată și de autorități. Astfel, astăzi, în jurul orei 11.00, în Vama Petea a putut fi văzută o dubă de jandarmi, iar după numai câteva minute a mai apărut una.

În același timp, însă, traficul destinat autoturismelor era foarte lejer astăzi în Vama Petea. Nu erau cozi nici pe sensul de intrare, nici pe cel de ieșire din țară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.