Ultima actualizare: ieri, 21:59

Locale

Ninsoare și lapoviță în județ. Vreme rea la Satu Mare

Ninsoare și lapoviță în județul Satu Mare. Potrivit avertizării meteorologice făcute de Centrul Meteorologic Regional Transilvania Nord, în județul Satu Mare va ploua abundent în următoarele două zile, însă este posibil ca precipitațiile să se transforme în lapoviță și chiar ninsoare.

Astfel, potrivit meteorologilor, în intervalul 6 aprilie, ora 16 – 08 aprilie, ora 09, în județul Satu Mare va fi vreme rea, alături de Bistrița Năsăud, Cluj, Maramureș și Sălaj. Vor cădea precipitații care local vor cumula cantități de 15…20 l/mp și izolat 25 l/mp. Vor fi ploi şi cu caracter de averse însoţite izolat și de descărcări electrice. Începând cu dimineața zilei de vineri (7 aprilie) trecător precipitațiile vor fi și sub formă de lapoviță și ninsoare.

În zona montană vor predomina ninsorile, se va depune strat nou de zăpadă, mai ales la altitudini de peste 1 500 m, iar vântul va avea intensificări cu viteze de peste 70…80 km/h, viscolind și spulberând zăpada. Intensificări ale vântului vor fi și în restul zonelor, cu rafale de până la 50…60 km/h.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.