Ultima actualizare: azi, 21:34

Locale

Olimpia pierde al doilea meci consecutiv acasă. Cu liderul (FOTO)

olimpia - juventus9După cel cu CS Afumați, Olimpia Satu Mare pierde al doilea meci consecutiv acasă, de data aceasta cu liderul Juventus București. Oaspeții s-au impus la Satu Mare cu scorul de 3-1, după un meci frumos în care, totuși, bucureștenii și-au arătat superioritatea.

De fapt, bucureștenii au fost și cei care au deschis scorul în min 21  când Alexandru Roşca este angajat în careu şi juniorul lui Juventus îl depăşeşte în viteză pe Duruş şi strecoară mingea pe sub Anca Trip.

Până spre finalul prime reprize Olimpia a încerca să obțină egalarea însă fără mari sorți de izbândă. Prima mare ocazie a sătmărenilor este înregistrată abia în minutul 40 după un corner şi un vole din careul mare a lui Luduşan, dar Stoian respinge spectaculos.

Sătmărenii reușesc totuși să egaleze în minutul 44. Se acordă penalty pentru Olimpia, după ce Vasile Pop scapă singur cu Stoian, saltă mingea peste acesta şi este trântit în careu. Stoian ia doar galben, deşi a faultat în postură de ultim apărător. Vasile Pop marchează cu lejeritate din penalty în dreapta, după ce Relu Stoian alege să sară în cealaltă parte.

Însă, când nimeni nu se mai aștepta, oapeții preiau din nou conducerea în minutul 45+1. O nouă gafă în apărarea Olimpiei şi Vasile Buhăescu marchează, după ce urmăreşte o minge respingă greşit.

Repriza a doua este fără istoric. Sătmărenii încep mai bine, caută golul egalarii, reatează și două ocazii mari, însă, rând pe rând sunt eliminați Villand (min 70) și Romaria Rus (min 88), ambii pentru cumul de cartonașe galbene.

Cu doi oameni în plus, bucureștenii marchează în prelungiri al treilea gol, iar meciul se încheie cu scorul de 3-1 pentru Juventus.

Astfel că, după ce după prima etapă din 2017, victoria de la Brașov, Olimpia se afla pe locul doi. De atunci au trecut patru etape interval de timp în care sătmărenii au acumulat un singur punct din 12 posibile și au căzut până pe locul 7, la opt puncte de locul doi și la șase delocul 3. Iar visul promovării (dacă a existat vreodată) s-a spulberat.

Asta cu atât mai mult cu cât pentru sătmăreni urmează trei jocuri în deplasare.  Iar publicul sătmărena nu-i va mai vedea jucând acasă decât peste cinci săptămâni.

Olimpia: Anca-Trip – Duruş, Fl. Mureşan, Heil (cpt.), Bura – Villand, R. Rus – I. Roşu, Luduşan, Faur – V. Pop

Rezerve: Şuta – Kanaloş, Cocian, Oct. Ursu, Ad. Voicu, Erdei, Chitaş

Antrenor: Bogdan Andone

6 comentarii

  1. Gerika Răspunde

    Am fost la meci, meci trucat de antrenorul si conducatorul gazda, saptamina trecuta s-au intilnit la Sibiu cu Oprita, nu va este rusine??? Demisia blatistilor, apropo meciul cu Afumati?????? Nerusinati platiti regeste

    • Satmarean Răspunde

      dacă e așa, de ce nu te duci mătăluță la organele competente să spui ce știi? altfel ești doar un papagal care comentează aiurea.

  2. Sorin Răspunde

    Cred că s-au întâlnit și cu arbitrii dar nu știm unde și când?
    Deși bucureștenii au fost mai buni nu mi-a fost rușine de jocul Olimpiei (suspectez un offside la golul din final).
    Ținând cont de absențe și de tinerețea lotului eu cred că suntem pe un drum bun.
    Faptul că la un moment dat Olimpia a ajuns pe locul 2 nu înseamnă că eram în lupta pentru promovare.
    Poate peste 2-3 ani dacă există răbdare, continuitate și seriozitate cu condiția esențială ca publicul să simtă că echipa nu fentează fotbalul!
    Hai Oli!

    • Silaghi pușcăriașul Răspunde

      publicul a aplaudat echipa la finalul meciului. Nu poți prosti publicul în totalitatea lui. Că sunt câțiva ratați supărați că au pierdut ciolanul, asta e altă poveste.

  3. Pitulicea din conducere Răspunde

    Jucatori de judet unii lingai zic ca suntem pe drumul bun, dar lingaii uita de unde vin banii?? Dragi lingai ,sunteti maro la gura,cu o gramada de echipe retrase desfintate jucatorii de judet is pe drumul cel bun, mars ma lingai afurisiti

    • Sorin Răspunde

      Stimate “Pitulice din conducere” care nu ai curajul măcar să îți scrii prenumele!
      Dacă doar în județul Satu Mare s-ar retrage/desfința echipe de fotbal te-aș crede că spui adevărul dar dacă nu ai avea atâta maro în fața ochilor ai vedea câte echipe s-au desfințat în țară în ultimii 2 ani și câte se vor mai desființa anul acesta!
      În anul 2018 prima performanță a unei echipe va fi aceea să mai existe și să reziste financiar unui întreg campionat din orice ligă a țării!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.