Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

”Cum pot să devin zână?”, un nou joc mortal. I se cere să-și ucidă întreaga familie

După isteria creată de jocul Balena Albastră un alt joc mortal devine viral pe Facebook și crează panică la Satu Mare în rândul părinților, mai ales a celor care au fetițe. Este vorba despre jocul ”Cum pot să devin zână?”.

O mămică din Satu Mare a descoperit, în aceste zile, un joc foarte asemănător cu Balena Albastră, care se numește ”Cum pot să devin zână” și care era distribuit chiar și pe Facebook.

Când mămica sătmăreancă a deschis jocul și a văzut ce instrucțiuni i se dădeau unei fetița care își dorește să se transforme în zână a intrat în panică.

”I se cerea fetiței ca noaptea, după ce părinții ei dorm, să se ducă la aragaz și să dea drumul la gaz, dar fără să-l aprindă. I se spunea insistent să aibă mare grijă să nu fie observată și să nu dea foc la ochiul de la aragaz. Apoi i se spunea să se ducă să se culce liniștită și dimineața se va trezi zână”, descrie, pentru PortalSM, instrucțiunile date de ințiatorul jocului.

Practic, fetiței îi se cerea să/și ucidă toată familia. Iată cum sună exact textul instrucțiunilor.

“Vrei sa devii o zână? Acum este foarte simplu, nu trebuie decât să urmezi aceste instrucțiuni. La miezul noptii, atunci când toată lumea doarme, ridică-te din pat, dă roată camerei de trei ori și spune fraza magică. Ulterior, mergi la bucătărie, dar ai grijă ca nimeni să nu te observe, altfel magia nu își va face efectul. Deschide gazul de la toate arzătoarele aragazului, dar nu îl aprinde, nu vrei să te arzi nu? După ce ai făcut asta lasă ușa deschisă și mergi la culcare. Gazul magic va veni la tine, tu îl vei respira în somn, iar dimineața, când te vei trezi, vei observa că te-ai transformat în zână. Vei fi zâna focului!”

Sătmăreanca dorește să atragă atenția părinților să aibă mare grijă de ceea ce li se întâmplă în casă.

 

3 comentarii

  1. Jan Răspunde

    Inteleg ca un copil nu judeca in mod matur dar trebuie sa fii timpit de-a binelea sau bolnav psihic sa faci asa ceva numai pentru ca asa ti-a scris un necunoscut pe internet…!!!

  2. Jan Răspunde

    Apoi chiar nu inteleg…in ziua de azi gasesti imediat adresa celui care indeamna la asa ceva pe internet. De ce stau pasive autoritatile …??? !!!

  3. Adriana Terminatoarea Răspunde

    Mda este un joc frumos, e mai fain ca balena nu am ce sa zic dar consider ca ar trebui un nou update cu flacari de foc ar fi mai bn.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.