Ultima actualizare: azi, 20:54

Locale

Pataki: Sper să dublăm numărul curselor Wizz Air de la Satu Mare

Preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Pataki Csaba, a declarat în şedinţa de astăzi că speră să poată dubla numărul curselor Wizz Air de pe aeroportul Satu Mare. Acest lucru ar putea fi posibil doar din luna octombrie, după o nouă analiză făcută de cei de la Wizz.

“Eu sper ca în acest an să dublăm şi numărul curselor Wizz Air”, a spus Pataki Csaba în şedinţa de consiliu.

Întrebat, după şedinţă, dacă există deja date concrete despre dublarea numărului de curse Wizz, Pataki a declarat: “Nu”, explitând că acest lucru s-ar putea întâmpla din luna octombrie.

“Am avut întrebătri din partea consilierilor judeţeni justificate deoarece am preconizat o creştere semnificativă a numărului de pasageri pe 2017. Nu este o previziune optimistă, este o previziune realistă în condiţiile în care din octombrie a început să funcţioneze Wizz-ul. Cifrele pe 2016 nu se văd încă, ce înseamnă o cursă mare, cu grad de ocupare de 85% la un avion de 200 de persoane de patru ori pe săptămână, de două ori venit, de două ori întors, care deja o să dubleze numărul de pasageri, fiind anul de referinţă 2016. Şi Taromul şi-a dublat numărul de curse. Dacă după sezonul estival, deci în octombrie 2017 am mai reuşi să aducem încă ce puţin o cursă, poate chiar că am tripla numărul de pasageri faţă de 2016”, amai spus Pataki.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.