Ultima actualizare: azi, 08:47

Locale

Paula Raț, mereu vie în inimile sătmărenilor. Concert In Memoriam

Paula Raț va rămâne mereu vie în memoria sătmărenilor. Un frumos concert In Memoriam va avea loc azi la Satu Mare.

Astfel, începând cu ora 18, la Filarmonica “Dinu Lipatti” din municipiul Satu Mare va avea loc un concert grandios în memoria regretatei artiste sătmărene Paula Raț. Evenimentul – conform declarațiilor făcute de tatăl cântăreței, fostul președinte al clubului de fotbal Olimpia Satu Mare, Catrinel Raț – își propune să devină unul anual, dovadă că se află deja la a doua ediție.

În cadrul spectacolului vor susține momente artiștii sătmăreni Petrică Mureșan, Formația „Argus”, Formația „XXL”, Ansamblul Folcloric al Școlii de Arte, Rareș Jucan, Andra Zelenak, Alexandra Mărcuț, Raluca Dumitru, surorile Hermina și Ștefania Hotca, Ianis Borhidan, Luca Goje și Andra Barbul.

Artista sătmăreancă Paula Raț și-a găsit sfârșitul într–un crunt accident de circulație produs în data de 17 aprilie 2015 în apropierea localității bihorene Avram Iancu. În mașina condusă de Adrian Foldi se aflau Paula Raț, dar și părinții tânărului. Cei patru se îndreptau spre Arad, acolo unde trebuiau să participe la un botez. La ora 22.30, pe DN79, la intrarea în localitatea Avram Iancu, mașina condusă de Adrian Foldi a intrat pe contrasens unde a lovit frontal un TIR. În urma impactului extrem de violent, Paula Raț a decedat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.