Ultima actualizare: azi, 10:14

Locale

FOTO. Mall-ul Prima Shops, construit la Satu Mare. Unde va fi amplasat

După NEPI, un alt mare investitor, cu o putere financiară deosebită, va construi un mall la Satu Mare. Este vorba de Prima Shops, investiție ce va fi dezvoltată la Satu Mare de Oasis Retail Development, a căror principali acționari sunt Kurt Wagner și Klaus Reisenauer.

În acest sens, a fost depus la Primăria municipiului Satu Mare un memoriu tehnic în vederea elaborării unui Plan Urbanistic Zonal (PUZ) în vederea începeri construcției.

”Se urmărește realizarea unor investiții urbanistice și arhitecturale prin construirea unor galerii comerciale care să adăpostească spații de închiriat. Pentru a face posibilă aceasta, se dorește elaborarea și aprobarea PUZ-ului”, se arată în memoriul tehnic depus de dezvoltator la sediul Primăriei Satu Mare în vederea elaborării PUZ-ului necesar.

Centrul comercial Prima Shops Satu Mare urmează a fi construit pe Drumul Careiului, înainte de Practiker, unde Oasis a cumpărat terenuri încă din anul 2008, în plină criză economică.

Noul mall ar urma să se întindă pe o suprafață de aproximativ 11.800 de metri pătrați, din care circa 6.000 de metri pătrați centrul comercial propriu-zis, iar restul locuri de parcare. Galeriile comerciale se vor ridica cu un regim de înălțime de maxim P+2.

Prima Shops Satu Mare, proiectul de galerie comercială dezvoltat de Oasis, se va deschide, cel mai probabil, până la sfârșitul anului.

Prima Shops este un brand dezvoltat de Oasis, primul centru de acest gen, recent inaugurat, fiind Prima Shops Oradea. Printre chiriașii Prima Shops se numără Altex, C&A, Takko, Pepco, CCC, Flanco.

3 comentarii

  1. Sandu Răspunde

    la Oradea numa vantu bantuie pe acolo

  2. Gheorghe Răspunde

    Asa mai nene sa avem si noi la ce sa belim ochii …ca de cumparat mai putin.Marfa multa, bani tot mai putini dupa ce guvernul va introduce alte biruri pe spinarea boborului votant din 4 in 4 ani,Daca se poate bagati-le toate pe strada Careiului ca e foarte important….toate sa fie acolo .In zona dinspre sud nu faceti nimic….ca doar nu e important….sa fiti sanatosi…ne-am saturat de asa urbe.

  3. Norick Răspunde

    Dar astia deja nu vin cu machete , ci cu desene in AutoCAD… 😉 😉
    Praf in ochi… 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.