Ultima actualizare: ieri, 20:55

Locale

Primarul Kereskenyi, prima replică pentru Cătălin Cherecheş. “Candidaţi paraşutaţi!”

 

Primarul Kereskenyi Gabor i-a dat astăzi, într-o conferinţă de presă, o primă replică primarului suspendat din Baia Mare, Cătălin Cherecheş, care a afirmat că ar fi interesat să candideze la Satu Mare.

“M-am întâlnit cu el de câteva ori în aeroport, consider că e un bun manager, am discutat de câteva ori despre administrație. (…) Consider că societatea sătmăreană, indiferent de etnia lor, e capabilă să aibă nişte candidaţi fără a avea nevoie să fie paraşutaţi alţi oameni”, a spus edilul.

Invitat într-o emisiune la ITV, primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheş, şi-a expus chiar şi unele idei pentru Satu Mare, invitându-l pe edilul sătmărean să mai iasă din birou.

9 comentarii

  1. Garuboz Răspunde

    Gaborel este parasuta tot timpul.In privinta iesitului din birou este o problema ca s-e cam clatina ,si stie lumea de ce.

  2. Gabriel Răspunde

    D-le Gabor, acest primar a dus mun.Baia Mare până în finala orașelor candidate la “CAPITALA EUROPEANA” și nu a lipsit mult. Se vede că nu accepți competiția și nu ești fair-play, cu toate că ești dotat cu tricoul lui Vassas Bp. și echipamentul echipei naționale a Ungariei cu care te expui când ai ocazia! Totuși nu te comporta ca o parașuta ieftina și la o adică accepta-i, respecta-i și învață de la cei mai buni.

  3. Satmareanul Răspunde

    Chereches nu degeaba a ajuns unde este,ca el avem noi destul in orasul nostru !

  4. vatra Răspunde

    stimate domn kerekes (chereches) am avut primar inchis si in satu mare mai bine ar trebui sa te ocupii cu hatvan si gardurile tale va amintesc si otv- acandidat in satu mare si tot in puscarie este

  5. Xulescu Răspunde

    In cazul in care candideaza in Satu Mare, sigur la urmatoarele alegeri Chereches castiga. Si asta pentru ca multi satmareni (care sunt in fiecare weekend in Baia Mare) au vazut ca este capabil de multe. Ne-am saturat de oameni care isi urmaresc propriile interese,sau de altii care urmaresc sa dezvolte Ungaria. Satu Mare este deja sub Zalau,cu Baia Mare nu are rost sa facem comparatie sau cu alt oras din N-V tarii. Intrebare este : pana cand?

  6. Unu' Răspunde

    Baia Mare a ajuns unde este NU DOAR datorită primarului Chereches, ci si echipei de parlamentari și consilieri județeni, care împreună au făcut lobby pe lângă toate guvernele și au pus umărul la dezvoltarea județului vecin, Maramureș!
    Ai noștri parlamentari și consilieri județeni sunt foarte dezbinați! Fiecare își urmărește feliuța proprie și-i doare-n cur de binele comun al locuitorilor (fraierilor) care i-au votat! Ies în evidență doar prin scandaluri și prin absență (fostul deputatn actualul primar Kereskenyi) de la dezbateri!
    Celelalte orașe se dezvoltă, dar cu ajutor de la centru, pe când noi ne zbatem în noroi …

  7. Paul Răspunde

    Dl primar suspendat a fost botezat de baimareni: Cere Cash pentru ca a cerut spaga de la toata lumea

  8. O naiva Răspunde

    Indiferent cine va candida din partea partidelor romanesti daca nu se coalizeaza si aleg un candidat unic nulitati se gasesc din plin si la alte partide/uniuni care se tin ca fac parte din alte lumi mai civilizate si sunt rase superioare!
    Am vazut ce marete realizari a avut orasul si judetul sub conducerea maghiarilor!
    Actualul primar isi permite ceea ce nu si-a permis niciun primar pana acum, sa influenteze si sa faca presiuni asupra comisiei de admitere pentru angajari in primarie sa anuleze concursul pentru blocuri, deoarece “preferata” de etnie maghiara nu este in stare nici sa invete subiectele date dinainte!
    Alo, alo DNA, se aude?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.