Ultima actualizare: azi, 16:47

Publicitate

Tichete cadou de Paşte, o metodă eficientă de recompensare a angajaţilor

Pastele este o ocazie excelenta pentru orice angajator sa-si rasplateasca angajatii, sa-i fidelizeze si sa le intareasca sentimentul apartenentei la o echipa solida. Acesta este si motivul pentru care tichetele cadou au devenit foarte populare in ambele categorii, acestea oferind multiple beneficii atat angajatorului, cat si personalului.

Cu ajutorul tichetelor cadou Cadhoc de la Up Romania, angajatorii beneficiaza de avantaje fiscale evidente si elimina procesul complicat de  gestionare a a unor cadouri pentru care risca sa nici nu fie apreciate de angajati.. Mai mult, tichetele Cadhoc sunt scutite de contributiile patronale si salariale, precum si de impozitul pe venit, in cuantum de 150 de lei pentru fiecare persoana. De asemenea, fiind considerate cheltuieli sociale, ele sunt deductibile la calculul impozitului pe profit pana la 5% din fondul de salarii. Totodata, acestea pot fi acordate atat angajatilor, cat si copiilor minori ai acestora, in aceleasi conditii fiscale.

Tichetele cadou Cadhoc ofera multiple beneficii salariatilor, printre care libertatea de a alege produsele sau serviciile dorite intr-o retea de peste 55.000 de parteneri afiliati. Astfel, beneficiarii acestor tichete cadou isi pot alege bijuterii, cosmetice, articole vestimentare si incaltaminte, carti, jucarii, obiecte de mobilier, decoratiuni, telefonie mobila, electronice si electrocasnice, servicii de turism. Click aici pentru harta partenerilor din orasul tau.

Un serviciu apreciat de toti angajatorii consta in faptul ca tichetele cadou pot fi personalizate cu numele angajatilor, un mesaj dedicat de sarbatori, precum si logo-ul companiei, ceea ce face distributia mult mai simpla si creste efectul acestui cadou asupra angajatilor.

Tichetele cadou de la Up Romania reprezinta cea mai simpla si eficienta solutie de a recompensa angajatii si de a intari relatia angajator – angajati in toate companiile si domeniile de activitate, venind la pachet cu numeroase beneficii pentru incantarea tuturor.

Up Romania, noua identitate a Chèque Déjeuner Romania, face parte din Grupul Up, o companie internationala si solida. Este prezenta in 17 tari si are o experienta de peste 50 de ani in domeniul furnizarii de produse si servicii pentru motivarea si fidelizarea angajatilor, recompensarea si stimularea vanzarilor, precum si instrumente pentru sustinerea programelor si proiectelor sociale.

Intra pe upromania.ro si comanda de Paste tichete cadou pentru salariatii tai! Toate comenzile achitate pana pe 14 aprilie intra automat in tragerea la sorti pentru unul dintre cele 3 premii oferite de Up Romania.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.