Ultima actualizare: azi, 22:15

Locale

Vă mulţumim în numele copiilor! Apelul asistenţilor a ajuns la 60.000 de persoane!

Apelul asistenților – Zeci de persoane au anunţat că fac o donaţie în sprijinul copiilor abandonaţi şi cu probleme financiare internaţi la secţia de Pediatrie a Spitalului Judeţean. Ştirea postată de PortalSM cu apelul lansat de asistenţii sociali din spital a devenit virală pe internet având peste 1.000 de distribuiri, persoane care au ales să se implice măcar la nivelul distribuirii informaţiei, şi un impact de peste 60.000 de persoane. Ştirea de pe PortalSM are peste 5.000 de vizualizări şi 3.000 de like-uri. În tot acest timp, zeci de sătmăreni au anunţat că fac donaţii. Vă mulţumim în numele copiilor!

Asistenţii sociali de la Spitalul din Satu Mare au lansat un apel către sătmărenii care doresc să îi sprijine pe copiii proveniți din familii cu probleme financiare şi abandonaţi în spital, arătând că este nevoie de scutece, haine pentru nou născuţi dar şi produse de igienă.

Donaţiile pot fi făcute la asistenţii de la Unitate de Primiri Urgenţe a Spitalului din Satu Mare.

“Secţiile Neonatologie şi Pediatrie sunt prima casă pentru mulţi copilaşi, care fie se nasc prematur sau cu greutate mică la naştere, necesitând îngrijiri de durată, fie se internează pentru diverse probleme de sănătate. O mare parte a acestor copii provin din medii defavorizate, părinții neputând să le asigure lucrurile de strictă necesitate pentru o îngrijire corespunzătoare.
Pe secția Pediatrie cronici din Tășnad, copiii adandonaţi și cu probleme grave de sănătate sunt tratați și îngrijiți pe perioade îndelungate de timp, care ajung până la 8-9 luni. Pentru acești copii este nevoie zilnic de hăinuțe, scutece și produse de igienă, necesar care este acoperit integral din donații.
Pentru a sprijini acești copii facem apel la oamenii cu suflet mare, care sunt așteptați să facă donații către Spitalul Județean de Urgență Satu Mare, constând în:
-haine nou nascuți și copii
-scutece de unică folosință
-produse de igienă (șampoane) și creme anti eritem (produse noi, sigilate, aflate în termenul de valabilitate și omologate de Ministerul Sănătății)”, se arată în Apelul asistenților.
Produsele donate pot fi predate asistenților sociali din UPU Satu Mare, în fiecare zi, pe baza de proces verbal.

Cei care nu se pot deplasa personal, pot trimite colet la adresa: Spitalul Judetean de Urgenta Satu Mare, Str. Prahovei, Nr. 1-3, Loc. Satu Mare, Jud. Satu Mare!

Împreună suntem mai puternici! 

Vă mulţumim în numele copiilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.