Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

FOTO. Valorile Sătmarului. Triplă campioană națională la 13 ani

Din păcate, valorile Sătmarului sunt prea puțin văzute și prea puțin cunoscute și mediatizate. Acesta este și motivul pentru care puțină lumea știe de ele. Una dintre aceste valori o prezentăm în cele ce urmează.

Are doar 13 ani si vise mărețe. Se numește Natalia, locuiește în Livada, județul Satu Mare, și este triplă campioană națională la Rally Sprint. Cei care o cunosc mai îndeaproape pe Natalia Iocsak au numai cuvinte de laudă la adresa ei.

”La concursuri este un exemplu de modestie și respect pentru oficialii concursurilor. La volan nu îți vine să crezi că este fetiță din parc! Felicitări familiei pentru educație și susținere!

”O domnisoara draguta si curajoasa, de doar 13 ani intr-un sport destul de aspru, si anume RALLYCROSS. 🙂 si se da in Campionatul National al Ungariei intr-o categorie speciala dedicata juniorilor cu inca 14 tineri piloti, majoritatea cu varsta mai mare decat Natalia Iocsak. In alte competitii concureaza si cu cei mari!!! Iar in Slovacia in urma unui ghinion inainte de mansa a doua i s-a stricat ambreajul… PACAT 🙁 asteptam sa stralucesti in Ungaria la Rabocsi Ring… Bafta Naty!”

”Pe Natalia am intalnit-o anul trecut la Sebis Enduro Challenge cand am ramas impresionata de priceperea ei in ceea ce priveste conducerea unei masini si de drifturile pe care le facea. Micuta campioana care abia isi scoate ochisorii de dupa volan 🙂 l-a impresionat chiar si pe Vali Porcisteanu care i-a facut cadou costumul lui de curse…Am inteles de la tatal ei ca a inceput sportul asta de la 9 ani…WOW!!!! Eu zic sa o incurajam si sa o sustinem si totodata sa ii tinem pumnii pentru concursurile care vor veni (nationale si internationale) si sa speram ca va gasi sustinatori pentru a putea continua antrenamentele . Hai Naty!”

Demult nu a mai petrecut un weekend acasă, pentru că întotdeauna este la concursuri sau demonstrații însoțită de cei care o susțin și o încurajează, adică întreaga familie.

”De Paști, suntem în Ungaria”, ne spune Natalia. Succes!

PortalSM consideră că Natalia Iocsak este una dintre valorile Sătmarului, acesta fiind și motivul pentru care a prezentat-o. Merită aprecierea tuturor sătmărenilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.