Ultima actualizare: azi, 14:10

Locale

Vitezoman inconștient. Rula cu aproape 150 de km/h prin localitate

Un vitezoman inconștient, care rula cu aproape 150 de kim la oră prin localitate a fost oprit la timp de polițiștii sătmăreni înainte de a produce vreo tragedie.

Astfel,  în data de 03.04.2017, le-a fost suspendat permisul de conducere la trei conducători auto pentru depășirea limitei de viteză:  unui  sătmărean de 40 de ani, unui bistrițean de 28 ani și unui bărbat de 45 de ani din localitatea Homorodu de Mijloc.  Aceștia  au fost surprinși de aparatul radar al Serviciului Rutier Satu Mare,  circulând astfel: primul prin localitatea Ciuperceni  cu viteza de 105 km/h, al doilea  pe DN1C Livada Iojib  cu viteza de 145 km/h, iar al treilea pe DN1C,  în localitatea Drăgușeni cu viteza de 104 km/h . Pe lângă măsura complementară, cei de la volan au fost sancționați și cu  puncte de amendă.

De asemenea, pentru abaterile constatate de polițiștii sătmăreni în trafic au fost aplicate 94 sancţiuni contravenţionale, în valoare de  14 975 lei. Ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut în vederea suspendării dreptului de a conduce, 6 permise de conducere. Printre sancțiunile contravenționale care au generat și măsura suplimentară de suspendare a permisului de conducere, pe lângă viteză, se  regăsesc consumul de alcool la volan sau  depășirea limitei de viteză.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.