Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

Zilele lui Stegerean la Apaserv sunt numărate. UDMR nu-l mai vrea

Zilele lui Dan Stegerean la conducerea Apaserv sunt numărate. Consilierii locali UDMR nu îl mai vor pe Dan Stegerean încă patru ani la conducerea SC Apaserv Satu Mare SA, sau cel puțin aceasta este concluzia care se poate desprinde din votul lor de astăzi.

Unicul proiect de hotărâre de pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local de astăzi a avut cinci articole: Art.1. Se aprobă Raportul de evaluare nr. 468/10.04.2017, întocmit de Comisia de selectie, pentru evaluarea membrilor consiliului de administratie care au solicitat reînnoirea mandatului la S.C. Apaserv Satu Mare S.A., potrivit Anexei nr.1, parte integrantă a prezentei hotărâri.

Art.2. Se aprobă reînnoirea mandatului pentru domnul Stegerean Dănuțiu Vasile Viorel. Art.3. Contractul de mandat va fi încheiat începând cu data numirii noului Consiliu de Administrație al S.C. Apaserv Satu Mare S.A. Art.4. Prezenta hotărâre va fi susţinută de dl. Munteanu Ţânţaş Gheroghe Grigore reprezentantul Municipiului Satu Mare în Adunarea Generală a Acţionarilor societăţii. Art.5. Prezenta hotărâre se comunică, prin intermediul secretarului Municipiului Satu Mare în termenul prevăzut de lege, Primarului mun. Satu Mare, Instituţiei Prefectului Judeţului Satu Mare şi S.C Apaserv Satu Mare S.A.

Fără prea multe explicații, când s-a ajuns la votul proiectul de hotărâre privind aprobarea Raportului de evaluare a membrilor  Consiliului de administraţie al S.C. Apaserv Satu Mare S.A, consilierii UDMR și cei ai PNL s-au abținut. Conslierul UDMR Bertici Ștefan a votat împotrivă, iar consilierii PSD și ALDE au votat pentru. Dar nu a fost suficient ca proiectul să treacă, astfel că a fost respins.

După ședință, consilierii locali au rămas în sală pentru discuții. Va fi organizată în cel mai scurt timp o nouă ședință extraordinară pentru votarea acestui proiect.

8 comentarii

  1. Marusca rusca Răspunde

    N-eati belit , cu costurile la apa, sa va stea in gat bonurile cadou si alea de vacanta,.
    Sunt foarte nervos, in alte situatii, sunt mai intelegator.
    P.S. oare cum se face ca la o societate com.(cica) care se ocupa de pompe,ape,puturi,automatizari , partea feminina depaseste personalul tehnic? HA….aud? Maestre Steji.?

  2. radu Răspunde

    Partea feminina nu e capabila sa se ocupe de partea tehnica?
    UDMR nu il vrea pentru ca omul asta a facut ceva pentru apaserv? pentru ca a oferit conditii de munca adecvate?pentru ca a fost ,este si va fi alaturi de angajati ?
    udmr nu il mai vrea pentru ca intr-un mandat a facut mai multe decat cel dinaintea lui ?
    cate masini de interventii erau pe vremea lui joni leitner? una …numai una si aceea vai de mama ei
    bonur de vacanta? esti prost informat ..mai informeaza-te!
    cati unguri sunt in apaserv si cati romani? traim in romania este si fi normal ca ungurii din apaserv sa invete sa vorbeasca corect limba romana!!! inclusiv cei cu functii de conducere .
    Alaturi de Stegerean !

    • Norick Răspunde

      Este amuzant , cand vrei sa dai lectii , dar nici tie nu-ti merge treaba 100 % … :-))))

  3. Marusca rusca Răspunde

    Ee…radu-le, bag sama ca tie nu ti-au spus ca se dau si bonuri de vacanta, ai altceva in fisa postului.
    Cu personalul feminin (tehnic) ce sa ti spun,ai si tu interesele tale.

  4. Garuboz Răspunde

    Treaba este foarte simpla trebuie s-a fie un ungur atunci este capabil,competent ,corespunzator etc.
    Din pacate in gunoiul asta de oras asta e singura conditie.

  5. Dan Decu Răspunde

    “s-a fie”… ai de curu’ tau de ceferist, bakter, ciocanar prost…
    Pe de alta parte, ai dreptate, “sa fie” ungur e solutia in gunoiul asta de oras, condus de un alcoolic epileptic si de inca vreo cinci trepadusi din bozgorime.

  6. Holici Răspunde

    se va bucura penalul Govor daca pleaca Stejii

  7. Marusca rusca Răspunde

    STEJI,dupa cum am inteles,va avea un post executiv(avuse el si o firma,srl, dar n-a mers) iar ospatarul ar trebui sa faca ^ciocu mic^! Ca iara-l ia GAIA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.