Ultima actualizare: ieri, 22:26

Locale

Accident grav în județ. Căruță lovită de un Tir. Doi copii răniți

Un accident grav de circulație, soldat cu rănirea a trei persoane, din care doi copii, s-a produs astăzi în județ.

Astfel, azi, la ora 11.27, pe DN 1 C, la km 185+700 m , în afara localității Iojib , județul Satu Mare, un conducător auto de  31 ani,  din localitatea Lupșa,  județul Alba,  conducând ansamblul de vehicule format din autoutilitară şi remorcă, pe fondul nepăstrării distanţei regulamentare în mers, a intrat în coliziune cu atelajul hipo condus de un bărbat de de 44 ani,  din Medieșu Aurit, județul Satu Mare .

În urma evenimentului a rezultat rănirea gravă a  doi minori de 10 respectiv 12 ani,  pasageri în atelajul hipo, respectiv rănirea ușoară a căruţaşului. Ambii participanți la trafic au fost testați cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ, totodată s-au recoltat probe biologice de sânge in vederea stabilirii eventualei alcoolemii.

Poliţiştii continuă cercetările.

Sursa: IPJ Satu Mare

3 comentarii

  1. Norick Răspunde

    Si oare ce cauta o caruta pe un drum national ?? Saracii de copii – ei sunt nevinovati si totodata ei sufera….

  2. Relu Patratelu Răspunde

    Ce căuta ”participantul la trafic” hipo pe o sosea europeană ???Cand dreaq o sa devenim si noi europeni??Ne-am săturat de această tigănie (la propriu) care face din romania cea mai subdezvoltată tară din UE !!!Serviciul Circulatie să facă non stop verificări iar cand intalnesc cărutele acestor ”tigarromalles” să le confiste si să le arunce pe foc,căci pe primarii de comune nu-i intereseaza acest aspect pentru că ii folosesc cand au nevoie de voturi !!Ne kkm pe noi cand cei din UE ne fac ”tară de mana a treia” insă nu facem nimic să devenim si noi civilizati,ne complacem la tigănia existentă !

  3. comentator Răspunde

    Prima dată când am plecat din ţară în 1983, în Slovacia actuală lângă drumul naţional ce lega Kosice de Banska Bystrica paralel cu drumul principal PESTE TOT ERA DRUM DIN DALE DE BETON LA 50 M DE ŞOSEA PENTRU CĂRUŢE ŞI TRACTOARE. Şi ne vrem europeni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.