Ultima actualizare: ieri, 22:26

Locale

Accidentul mortal de la Răteşti. Singura supravieţuitoare are nevoie de ajutor!

Accidentul de la Răteşti. Femeia de 29 ani, singura care a supravieţuit groaznicului accident din Răteşti are nevoie de sânge.

Ramona Orlaie şi-a pierdut soţul, copilul de un an şi patru luni, dar şi sarcina în luna a şasea, iar acum are nevoie de sânge din grupa 01. Cei care doresc să o ajute pot dona sânge la Centrul de Transfuzii Sanguine Satu Mare. Femeia se află internat în Spitalul Județean Satu Mare.

Ea este soția lui Filip Orlaie, unul dintre membrii familiei care deţine pepinierele din Hida, județul Sălaj.

Amintim că vineri la Rătești, trei persoane și-au pierdut viața după o coliziune frontală.

,,Unul dintre autoturisme, a fost condus de către un bărbat de 53 de ani din Răteşti, care, în urma impactului, cu toate eforturile depuse de echipajele SMURD, a decedat, iar cel de-al doilea autoturism era condus de către un tânăr de 29 de ani din comuna Hida, judeţul Sălaj şi care era însoţit de o femeie de 29 de ani împreună cu un minor de 1.4 ani. Din nefericire şi minorul a fost declarat decedat la faţa locului, după multe minute de resuscitare, iar adulţii au fost transportaţi în stare gravă la spital pentru îngrijiri medicale. Cu toată intervenţia medicilor, din cauza leziunilor grave suferite, şi cel de-al doilea conducător auto a decedat”, a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean Satu Mare.

Filip era Şeful Departamentului Produse din cadrul Pepinierelor Hida, şi îşi făcea doctoratul în horticultură.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.