Ultima actualizare: azi, 22:15

Locale

Amantul înșelat, o comedie cu Ioan Isaiu și Sorin Misirianțu, la Satu Mare (Tombolă)

Actorii Ioan Isaiu și Sorin Misirianțu vă invită la o năucitoare comedie ”Amantul înșelat”, spectacol ce va avea loc pe 9 mai, la Casa de Cultură a Sindicatelor, de la ora 19:00. Biletele vor fi puse la vânzare înainte de intrarea la spectacol, la Casa de Cultură.

Amantul înșelat, de Orlin Diakov este o comedie a la Tarantino, care abordează lupta dintre doi bărbați pentru FEMEIA care face parte din destinul amândurora. O întâlnire în parc între soț si amant și o oră de haz pe seama luptei fără scrupule dintre cei doi. Regula este că nu există reguli. Se iau ostateci, se leagă cu catușele de bancă, se îmbrâncesc, se împrietenesc, se îmbată… Ne regăsim mulți în aceste două personaje… chiar dacă nu recunoaștem acest lucru.


Spectacolul a avut premiera la Stuttgart și a continuat cu un recent turneu în Canada – Toronto, Ottawa, Montreal, s-a jucat în premieră mondială în Cuba, la Havana, a avut peste 20 de reprezentații în România și a primit invitații din Bruxelles, Londra, Koln și Paris.

Despre actorii din spectacolul Amantul înșelat

IOAN ISAIU – un actor complet – de teatru și  film. A jucat în multe producții ale trustului Media Pro – Secretul Mariei, Ingerașii, Aniela, Vocea inimii, Feedback, Rating – și în mai multe spectacole de teatru – Trei ciudați, după Yasmina Reza, Conu Leonida față cu reacțiunea, la Teatrul din Ruse, La mine sau la tine, de Sorin Misirianțu, Hai s-o ucidem pe Matilda, Visul unei nopți de vară, Tom Pain, Țiganiada, Trainspotting.

SORIN MISIRIANȚU –  A jucat în filmul Funny Money, alături de Armand Assante, Chevy Chase, Robert Loggia, joacă în Amadeus, Peer Gynt Rockstar, Trei ciudați, Cerere în căsătorie, Sex, Drugs & Rock`n Roll, Ca la nebuni,  Richard al III-lea, opera-rock, Trainspotting, Dac-aș fi rege. Filme regizate – Benvenuti în Italia, Feedback, Rating, Parking. Este și regizorul acestei piese și al mai multor spectacole de la Teatrul Național din Cluj Napoca, din țară și străinătate.

Organizatorii evenimentului oferă spectatorilor sătmăreni 10 invitații a câte două locuri. Nu aveți altceva de făcut, decât să vă înscrieți la rubrica comentarii cu răspunsul la întrebarea: ”Care sunt cei doi actori care joacă în comedia Amantul înșelat?”. Marți, 9 mai, la ora 16:00, se vor anunța câștigătorii desemnați prin tragere la sorți.

Vă așteptăm pe 9 mai la Casa de Cultură a Sindicatelor Satu Mare!

16 comentarii

  1. Adi Răspunde

    Sorin Misiriantu si Ioan Isaiu

  2. Saucan Adrian Răspunde

    Cei doi actori care joacă în comedia “Amantul înșelat” sunt IOAN ISAIU si SORIN MISIRIANȚU .

  3. Flavia Răspunde

    Sorin Misiriantu si Ioan Isaiu

  4. Adriana G Răspunde

    Sorin Misirianțu și Ioan Isaiu.

  5. sergiu b. Răspunde

    Ioan Isaiu si Sorin Misiriantu

  6. ion Răspunde

    Ioan Isaiu şi Sorin Misirianţu

  7. Sergiu Răspunde

    Sorin Misiriantu si Ioan Isaiu

  8. Ioan Răspunde

    Sorin Misiriantu si Ioan Isaiu

  9. Tatiana Răspunde

    Sorin Misiriantu si Ioan Isaiu

  10. Ana Răspunde

    Ioan Isaiu şi Sorin Misirianţu

  11. CHIS RODICA Răspunde

    Ioan Isaiu şi Sorin Misirianţu

  12. Blaga Lehel Răspunde

    Actorii sunt Ioan Isaiu și Sorin Misirianțu

  13. mm stoica Răspunde

    becali si hagi

  14. Organizatori spectacol Răspunde

    Toate persoanele care au semnat la comentarii sunt așteptate la intrare la Casa de Cultură a Sindicatelor, azi, 9 mai, înainte de orele 19.00. Pentru a intra la spectacolul din această seară trebuie doar să spuneți la intrare că sunteți pe lista Portal SM. Vă mulțumim și vă așteptăm cu drag.

  15. Spectator Răspunde

    Buna,

    Era vorba ca se vor anunta castigatorii pana la ora 16:00 dar ieri la ora 17:00 inca nu erau anuntati.
    Pe viitor daca se mai fac tobole de genu va rog sa va tineti de cele scrise in topic.
    Am fost al spectacol si mi-am luat biletul in fine nu asta conteaza , Felicitari celor 2 actori a fost foarte frumos si placut dar partea organizatorica a fost aiurea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.