Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

FOTO. Siguranța muncitorilor. Așa sunt duși angajații Florisal la muncă

Singuranța muncitorilor nu este, pentru unii, obiectivul principal. Angajații Florisal sunt transportați la muncă în condiții cel puțin ilegale, dar și de siguranță precare.

Mai multe fotografii surprinse azi dimineață de un sătmărean în trafic, pe bulevradul Octavian Goga, în zona pasajului de cale ferată din Soarelui, întăresc cele afirmate mai sus.

În fotografii se vede cât se poate de clar că angajații Florisal sunt trasnportați într-o remorcă de tractor, descoperită, în codiții de siguranță aproape inexistente. Deși legea interzice cu desăvârșire tranportul de persoane în astfel de condiții.

Sătmăreanul a postat fotografiile pe Facebook însoțite de următorul mesaj:

”Buna dimineata ! Romania Satu Mare 2017 ! Siguranta in trafic. Daca iti cade unu sub rotile de la masina ca il ai pe constiinta toata viata! Plus ca iti mai face si un dosar pt omor din culpa ! Inca cine poate, poate”.

4 comentarii

  1. x Răspunde

    Se cheamă maximizarea profitului.

  2. Unu' Răspunde

    Măi “ziariștilor” suteți fenomenali! De peste un an de zile v-am sesizat despre respectiva stare de fapt, dar voi atâta timp n-ați avut să mergeți să faceți o anchetă! Vreți doar mură-n gură?!?

  3. Garuboz Răspunde

    Hai mai oameni buni ca avem destui!

  4. Vasile Popovicescu Răspunde

    Ce sa vezi, auzim azi ca Ioan Rus este prieten la catarama cu fostul sef SRI, Maior, pe care l-a chemat sa-i fie nas fiului prefectului de Cluj, Vuscan. Cu ce se ocupa prefectul? Cu protectia pentru dezvoltarea imobiliara Platinia. La ce e buna dezvoltarea imobiliara? La spalat bani pe modelul Cosa Nostra. Pe aici se sifoneaza banii cash din firmele de gunoaie Florisal si Drusal, se „platesc” facturi la „constructori”, in realitate firme fantoma de unde scoate banu cash. Florisal va da linistita faliment dupa ce va fi complet capusata si devalizata. Normal ca aia umbla in remorca. Defapt astia de la Cluj sunt adevaratii stapani ai mafiei gunoaielor din Satu Mare, Puscas este doar un mascarici, o marioneta buna de semnat ordine de plata. Totul in famiglie, ca la Ndragetta. Nu mai postati ba atacuri la afacerea cu gunoaie a mafiei de stat, sustinuta de chiar fostul sef SRI, amu ambasador in SUA. Platiti-va scalvilor factura majorata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.