Ultima actualizare: azi, 16:10

Locale

VIDEO/FOTO. Au început lucrările la magazinul Lidl. Va fi gata mai repede

Astăzi au început în forță lucrările la magazinul Lidl, de lângă Podul Golescu, din municipiul Satu Mare. Pe șantier pot fi văzute mai multe utilaje, iar munca se desfășoară destul de susținut.

Reprezentanții firmei constructoare au declarat pentru PortalSM că au termen de predare data de 9 septembrie, adică cu două luni mai devreme decât era prevăzut inițial. Nu este exclus ca acest magazin să fie finalizat vineri, 15 septembrie, sau luni, 18 septembrie.

Magazinul Lidl va fi construit așa cum a fost prevăzut inițial, cu spatele spre biserică, deși preoții au cerut reamplasarea acestuia. Pe lângă supermarket-ul propriu-zis, aici vor fi amenajate parcări și căi de acces.

Va fi construită o parcare cu 138 de locuri. Accesul în parcarea magazinului se va face prin două puncte. Primul dintre ele va fi de pe Drumul Careiului, în imediata vecinătate a străzii Dunării. Cel de-al doilea punct de acces va fi amenajat înainte de urcarea pe Podul Golescu, imediat după intersecția Crinul.

Reprezentanții firmei Lidl au solicitat autorizaţie de mediu pentru amenajarea sensului giratoriu de la Crinul, de la intersecția dintre Drumul Careiului, coborârea de pe Podul Golescu și strada Prahovei.

Benzilor de circulație vor avea lățimi cuprinse între 3,3 și 3,5 metri liniari. Raza interioară de girație este de 8,00 metri liniari. Sensul giratoriu proiectat va fi amenajat cu două benzi pe calea inelară a câte 5,25 metri liniari lățime fiecare.

 

5 comentarii

  1. misu Răspunde

    piatra de unde au? ca daca nu e din zona buna, iar vor aparea articole defaimatoare ca la magazinul de pe careiului

    • comentator Răspunde

      Alo, ăsta e magazinul de pe Careiului cu care a fost scandal la dezbatere! Dar nu-i bai, amu biztoş îi rezolvat. Cu beton ortodox. Ca să nu mai strănute popa. Poate amu de ruşine se gată şi catedralo-biserica.

  2. nelu cerculeţ Răspunde

    Sintagma ,,metru liniar” se folosea doar la CAP.Pentru orăşeni ajunge ,,metru”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.