Ultima actualizare: azi, 14:10

Locale

Automobile de epocă din 5 țări vin la Satu Mare. Întâlnirea Drum Bun

Sâmbătă 3  iunie de la ora 10:30 la Muzeul Daciei Românești și de la ora 12:00 în fața Catedralei Romano-Catolice (Piața Libertății) va avea loc cea de-a IV-a ediţie a Întâlnirii Cluburilor „Drum Bun”, respectiv parada automobilelor de epocă.

Evenimentul va fi organizat sub egida Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Satu Mare, Consiliul Județean Satu Mare și Clubul de Autoturisme Retro „Drum Bun”, filiala Satu Mare.

Programul evenimentului include pe lângă etalarea maşinilor de epocă din ţară şi din străinătate şi o prezentare a turismului sătmărean. Vor expune autoturisme retro pasionați din Polonia, Ucraina, Ungaria, Austria și România.

Clubul „Drum Bun” este asociaţia maşinilor de epocă înfiinţată de polonezi în urmă cu aproximativ 6 ani, filiala de la Satu Mare fiind deschisă în toamna anului 2013, președintele fiind George Negrea.

Clubul este format din persoane pasionate de autoturisme româneşti Dacia, dar și alte mărci internaționale. În ciuda faptului că sunt peste 500 de kilometri între Satu Mare şi Cracovia colecţionarii de maşini de epocă au o relaţie strânsă şi organizează periodic întâlniri şi expoziţii de vehicule istorice atât în România cât și în Polonia.

Evenimentul vrea să promoveze turismul sătmărean și pasiunea pentru automobilele vechi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.