Ultima actualizare: azi, 12:11

Locale

FOTO. Ministrul Agriculturii s-a întâlnit cu fermierii din Satu Mare

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, s-a întâlnit în această dimineaţă cu fermierii din judeţul Satu Mare. El a fost aşteptat în faţa Palatului Administrativ de ministrul Apărării, Gabriel Leş, prefectul Darius Filip, preşeintele Consiliului Judeţean, Pataki Csaba, fiind aşteptat de şefii instituţiilor din domeniul agriculturii dar şi de câţiva zeci de fermieri.

Ministrul a intrat direct în sesiune de întrebări cu agricultorii. Rând pe rând, proprietarii celor mai mari ferme sau asociaţii de agricultori din judeţţ i-au spus ministrului problemele cu care se confruntă.

Ministrul Agriculturii va vizita astăzi cea mai mare plantație de goji din țară, cu o suprafață de 3,5 hectare cultivate, din satul Ciuperceni, comuna Agriş.

Începând cu ora 13:00, ministrul va fi prezent la deschiderea oficială și va vizita expoziția de căpșuni din comuna Halmeu. În aceeași comună, la ora 15:00, Petre Daea va inaugura o pensiune agroturistică, cofinanțată din fonduri europene, amplasată în cadrul unei exploatații agricole de 400 ha, cu ferma de bovine, peste 3000 de oi, o plantație de meri de 6 ha și viță de vie pe 4 ha.

4 comentarii

  1. valer Răspunde

    S-o fi interesat de concursul de la Apia, care dureaza de 2 saptamani, din motive doar de Prefectura stiute!. Poate il lamureste cineva din delegatia care la asteptat

    • pacurar Răspunde

      stai linistit, concursul a fost anulat pentru ca nu a intrat cumnatul lui Les , un individ pe nume kolozsvari Ervin si a carei nevasta este deja angajata de prefectura, prefectura fiind cea care a solicitat anularea si reluarea examenului pentru ca individul care a facut 28 de puncte sa faca 100 data viitoare.

  2. Banul Răspunde

    Care concurs?

  3. Ddd Răspunde

    Ceva primar vrea sa isi angajeze fiica …..ceva cu iz penal …speram ca org. sa fie pe faza ….cu foloasele necuvenite….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.