Ultima actualizare: azi, 15:48

Locale

FOTO. Primarul interzice micii, comercianţii râd de el. “Da` banii îi plac?”

Primarul Kereskenyi Gabor a interzis comercializarea micilor în Piaţa 25 Octombrie cu ocazia Zilelor Municipiului Satu Mare, motivând, oficial, că ar fi prea mult fum lângă scenă. Comercianţii însă, îl ignoră şi râd de el.

Întrebaţi dacă au voie să vândă mici chiar în Centrul Nou, mulţi dintre comercianţi au răspuns tot cu o întrebare: De ce nu? Ba mai mult, după ce a aflat că primarul le-a interis acest lucru o doamnă a replicat: “Da` banii îi plac?”, aluzie probabil la faptul că au achitat taxe ca să vândă mâncare în zoan respectivă.

Ironica sorţii face ca pe cortul celui mai mare comerciant din Piaţa 25 Octombrie să fie amplasat un banner mare cu inscripţia “ESTIVAL GRILL”

Aşadar, poftiţi la mici în Centrul Nou! 🙂

13 comentarii

  1. fix pix Răspunde

    Gabor si a facut gura cur:)))

  2. mici a la Horty Răspunde

    aha deci sa analizam putin! deontologii multiculturali spuneau ca lipsa fumului in preajma scenei este civilizatie ,un pas inainte pentru orasul nostru greu incercat de mitocanie.Oooooo da !Sa nu vina sa-mi spuna nici paharnicu scolit la Debrecen nici lipitoru de gume cu scuipat ca ei nu stiau profilul de activitate al agentilor economici si nici cum vor fi acestia amplasati!ce vedem in jurul scenei numai gratare,bograciuri tavi cu sarmale etc.fum,fum si iarasi fum!Deci atentie Bucika si Keskereny ,nu doar standuri cu bautura (probabil voi doar atat vreti sa consumati de aia ati adus si o mega buda unde sa va pisati dejectiile intelectuale)!Se interzic micii si hamsiile pentru ca sunt prea romanesti prea “sudiste” cum prost sustin anumiti imbecili ,nu pentru ca fac fum!Sovinism ordinar,de cea mai joasa speta si total descalificant pentru orice incercare ulterioara de a drege busuiocul,intr-un cuvant JEGOS!Si ce mai vedem,maghiari si romani care consuma si gulas si mici impreuna ,rad si asculta muzica se distreaza adica ,fara nici o problema sau retinere!Deci betivane ratat si scuipator de gume ,viata bate filmul indiferent ce iredentist retrograd a scris scenariul,punct!

  3. escape Răspunde

    Mai ziaristi de doi bani…. atat puteti doar sa instignati ura. Dar sa scrieti 4 fraze fara 2 greseli (interis si zoan) nu sunteti in stare, neinsemnati ce sunteti. A interzis tarabele cu mancaruri indiferent ca csabai kolbasz sau hamis in preajma scenei. De ce nu incercati sa fiti mai obiectivi. Rusine

    • prosteală Răspunde

      ce tarabe a interzis mă? nu vezi ca totul este amplasat ca si in anii trecuti!tu esti orb nu vezi ce fum este ?doar micii si hamsia fac fum ,tembelule?

      • escape Răspunde

        Nu sunt orb doar pur si simplu nu ma atrag aceste evenimente, tembelule. Dar tu ai gasit locul tau potrivit intre tigani in zona cu fum dens de mici si hamsi

        • escape=oligfren Răspunde

          vedeti ,bine zicea cineva mai sus cu Horty ,micul si hamsia.hamsii si mici =tigani asa crede oligofrenul asta care o fi vreun grof ,la naiba.

  4. M Răspunde

    Portalsm cine va plateste pt articole de aceasta maniera?

  5. drapelul englez Răspunde

    Povestea cu micii e mai lunga …Totul porneste de la tacsu lui Kermit care se plimbă zilnic pe malul Somesului unde ascunde in scorburi recipiente cu diverse licori,acasa avand interzis la bautura.Acum cateva zile a gasit o vaca moarta pe malul garlei si fiind cuprins de un filon poetico-patriotic concomitent cu o jena financiara a zis sa o vanda la ziua orasului ca si carne fezandata sub șa.A sunat dupa Gaborică si Gumiș sa constate si ei ce idee i-a strapuns tigva.Astia doi malaci erau in chefuri la No Pardon,unde praduiau comisionu de la tarabistii cu standuri la Ziua Orasului, dar au venit indata.Fiind toti beti nu prea au simtit putoarea ,ba chiar au zis ca asa este mirosul stramosesc de iurta.Butcsiko a zis ca face un stand cu vanzatori cu cușma si arcuri ,cu stuf ,cu smarcuri ca in balta la Tisafured doar stiti ce culturalizat si intreprinzator este.Toate bune si frumoase pana au aparut aia de la DSV ,alertati pe “linie de miros” care au zis ca nu se poate comercializa asa ceva ,ca pute pana la Botiz ca nu se respecta siguranta alimentelor,etc.Astia nu si nu ,ca e dreptul lor,ca sunt discriminati ,ca vor autonomie culinara ,d’astea cu holograma rosu ,alb ,verde.Dupa un timp au dat-o in spirit(sau spirt) european ca si branza frantuzeasca pute si maruntaiele de ren finlandez put si trufele iti muta nasu, ca vaca lor nu e putrezita e doar fezandata ,ca de fapt putoarea nu e putoare ,e aroma stramosilor lor calareti care se spalau in goana calului cu un polonic de apa si dormeau cu armăsaru ca si perna ,chestiuni adanci,sensibile,stramosesti ,antedescalecatoare.Pana au stat ei sa-si planga drepturile ,bătranu Kermit a scris si vreo trei ,patru strofe ca moto pentru o proclamatie in Parlamentu de la Pesta,cat au mai baut un kil de palinca s-a facut noapte si “deseveu” a ecarisat cornuta iar astia au ramas in bezna prin bălării, lumina stramosilor parasindu-i odata cu vaca fezandata.Astfel pentru ca nu au avut voie sa faca stand cu carne fezandata sub șa , ca razbunare au interzis micul si hamsia pentru ca si stomacul romanesc sa fie vitregit de aroma nationala ,probabil in semn de solidaritate etnica si multiculturalitate culinara.

  6. Gustav Răspunde

    Az.egyik legSzemétládább Polgármester…az összes közül.
    Iskolatársam volt, bánom hogy rászavaztam, abszolut csak hülyeségekkel foglalkozik…
    …mi értelme van a politia localanak a primaria bejáratánál…örzik kereskényit…nincs attol nagyobb vétek mint behajtani abba a kisutcába…
    Sorolhatnám a sok hülyeséget amit csinál…..stalpisorok a keresztezödésekben….valaki jol megszedte magát….
    Stb…stb..
    Butkát nem is jellemzem, beszélni nem tud. Tiszteletem az apja iránt. Szégyen ez a kölyök….

  7. Hahalere Răspunde

    Ha ha ha rade tot Satmaru cu curu de astia doi boangheni.Gumiş si Gaborel ha ha ha.Ati ajuns doua cururi doar sa-si vanda Albu posirca expirata,macar şpaga e pe masura?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.