Ultima actualizare: azi, 13:06

Locale

Greva de la spital: Manipulare sau proastă comunicare?

Preşedintele Consiliului de Administraţie al Spitalului Judeţean Satu Mare, Nagy Szabolcs, susţine că şi nici conducerea spitalului și nici cea a Consiliului Județean nu au încă o listă exactă cu ce lipsește de pe secții. El a precizat că de abia ieri s-a aflat de problema lipsei de medicamente şi crede că este vorba despre o problemă de comunicare între medicii de pe secţii şi fostul director medical, Dumitru Fanea.

Nagy Szabolcs a declarat că nu înţelege protestuld e azi dimineaţa în conducţiile în care ieri s-a demarat de urgenţă achiziţia de medicamente şi s-a cerut sprijin de la alte unităţi medicale. Și mai grav este faptul că nici acum la forurile de conducere nu au ajuns referatele cu ce lipsește de pe fiecare secție.

“Ieri am avut o şedinţă pentru a vedea exact care e situaţia şi ce medicamente lipsesc. Până în momentul de faţă nu am primit o listă exactă cu ce lipseşte de la fiecare secţie! De la secţii nu avem informaţii, nu ştiu de ce nu ne-au dat ce le lipseşte”, a spus Nagy Szabolcs.

Acesta a spus că în lipsa unor referate exact de pe fieare secţie, cei din conducerea spitalului au luat decizia de a face achiziţii de medicamente care au crezut ei că lipsesc.

“Nu am înţeles motivul protestului de astăzi, credc că este o problemă de comunicare între reprezentanţii medicilor în conducerea spitalului şi a şefilor de secţii. Probabil că directorul medical nu a reuşit să redea aceleaşi informaţii, şi anume că de astăzi se rezolvă toate problemele de care ştim”, a mai adăugat Nagy Szabolcs.

În aceste condții, nu se știe dacă este vorba despre o prostă comunicare sau o manipulare a medicilor din partea cuiva.

4 comentarii

  1. vali Răspunde

    Ungurii sunt cam depasiti de situatie
    Demisia cu totii in bloc
    Jos laba Udmr ului de pe Judetul si Mun SM

  2. Ciudatu' Răspunde

    Da’ kkt-ul asta de Szabolcs, fost purtator de mapa a lui Ridl, in afara faptului ca s-a autointitulat, presedinte al consiliului de administratie la spital, ce-l mai recomanda sa-si permita sa isi dea cu parerea legat de problemele existente???!!!! UDMR, la gara, a-ti adus un dement sa conduca spitalul, aveti un pres. de cons. de administratie care nu are nici o treaba cu sistemul sanitar, suportati consecintele!!!!

  3. Fanea Dumitru Răspunde

    Ce manipulare,ce lipsa de comunicare d-le Nagy ,lipsa medicamentelor din farmacie este realitatea cruda si va anunt ca necesarul de medicamente se intocmeste la sfirsitul anului pt. anul urmator iar managerul a interzis sefilor de sectii sa faca referate,amenintind cu sanctiuni.In rest va doresc sanatate ca sa nu ajungeti la urgenta sa aveti nevoie de un medicament care lipseste pentru ca atunci a-ti intelege motivul protestului

  4. Reflector Răspunde

    Pai parca Pataki spune ca nu este politic,dar presedintele consiliului de administratie ce este?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.