Ultima actualizare: azi, 14:04
Locale

VIDEO/FOTO.Imagini de la locul tragediei. Cum arată fosa septică de la Spitalul Județean

PortalSM prezintă în premieră imagini de la fosa septică a bucătăriei Spitalului Județean de Urgență Satu Mare, locul tragediei unde un tânăr a fost găsit decedat.

Așa cum prezentam într-o descriere anterioară, nu este vorba despre o groapă septică clasică, adică o groapă adâncă și acoperită într-un loc deschis, ci este o groapa de sub sala pompelor. Această sală este acoperită, practic este o clădire, aflată în curtea din spate a Spitalului Județean, în care se află pompele și motoarele care le pun în funcțiune. Sub acestea se află groapa septică despre care se face vorbire.

După cum se poate observa, la intrare există o ușă din grilaj de fier închisă cu lăcat. Din câte se pare, victima, un bărbat în vârstă de 34 de ani, a forțat una dintre balamalele acestei uși de grilaj de fie. Așa a intrat înăuntru.

Nu se știe exact ce căuta acolo. Sunt două variante: ori încerca să fure ceva (pentru că în urmă cu trei luni acolo se aflau vechile pompe schimbate), ori încerca să își găsească adăpost, fiind că afară era foarte frig.

Cum în interior era întuneric, este foarte posibil că bărbatul să fi căzut în groapa septică. Nu a mai putut ieși afară iar în cele din urmă a murit înecat, după cum spun medicii legiști în urma autopsiei.

Anchetatorii continuă cercetările în acest caz pentru a afla cum a fost posibil ca acest bărbat să intre într-o clădire aflată în curtea din spate a Spitalului Județean.

4 comentarii

 1. Pop Ioan Răspunde

  Ce lacat si suduri nou-noute..

 2. Mihnea Răspunde

  Raman de vazut imaginile criminalistilor de la momentul cercetarii. Mi-e greu da cred ca pate fi cineva asa cretin incat sa puna un lacat noi si apoi sa spuna ca totul a fost ok, dar aici totul pare posibil. Oricum….va pica de fraier la cercetarea penala. Mare prost daca a facut asta…..si mai cheama si presa sa se laude :))

 3. Mihnea Răspunde

  Oricum, si o gospodina ar vedea ca balamalele sunt proaspat sudate…..cel mult doua-trei zile, altfel erau deja oxidate.

 4. Punisher Răspunde

  Nu patrulează nimeni noaptea ? Așa… măcar pentru a verifica dacă nu sunt eventuale puncte vulnerabile? La ce mai trebuie atâția agenți plătiți din banii noștri?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.