Ultima actualizare: azi, 20:44

Locale

Mall-ul NEPI, aviz pozitiv de la Urbanism. Peste 2 sătpămâni se votează în Consiliul Local

Mall-ul NEPI a primit aviz pozitiv de la Comisia Tehnică de Urbanism al Primăriei Satu Mare, urmând la Planul Urbanistic Zonal să fie supus votului consilierilor în şedinţa din 25 mai.

“Astăzi am semnat schimbul de teren cu grupul NEPI, în vederea demarării investiției de mega-mall în municipiul Satu Mare. Totodată Comisia Tehnică de Urbanism a dat undă verde proiectului”, a scris primarul Kereskenyi Gabor pe facebook.

Potrivit anunțului pentru PUZ, suprafața totală care intră în calcul în acest caz este de 74.793 mp. Aici va fi construit mall-ul regional Satu Mare Shopping City pe o suprafață de 28.700 mp, în regim p+2E care va cuprinde hipermarket-uri sau supermarket-uri, galerii comerciale mall, centru comercial shopping mall. Pe lângă acestea va fi amenajată o parcare și 5% spații verzi.

Mall-ul va fi amplasat în partea de lângă dig, iar în zona de lângă drumul Careiului vor fi sute de locuri de parcare. Clădirea va fi una modernă, cu două faţade, una către Careiului şi una către Someş.

Amplasamentul va fi accesibil din două părți. Dinspre Careiului, accesul va avea loc în apropiere de intrarea la Kaufland, unde va fi amenajat un sens giratoriu. Inițial, acest sens giratoriu era prevăzut să fie amplasat în zona intersecției străzii Dunării cu Drumul Careiului.
De asemenea, va mai fi o poartă de acces dinspre străzile Dunării și Digului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.