Ultima actualizare: azi, 15:55

Locale

Motociclist estonian, accidentat de o căruță care circula aiurea

Un motociclist estonian a fost la un pas să-și piardă viața în județul Satu Mare după ce a fost accidentat de o căruță care circula aiurea.

În data de 04.05.2017, în jurul orei 17.00, polițiștii Serviciului Rutier au făcut cercetări la fața locului, la un eveniment rutier produs în localitatea Acâș. Polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 27 ani, din Acâș, care se afla la munci agricole în localitate, nu a supravegheat atelajul cu tracțiune animală de care era însoțit, iar acesta a pătruns pe strada DN19A și a intrat în coliziune cu o motocicletă, condusă regulamentar de un cetățean estonian, de 40 ani.

În urma evenimentului, a rezultat rănirea ușoară a motociclistului, acesta fiind transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Conducătorul motocicletei a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ; totodată i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.  Poliţiştii au întocmit dosar penal.

3 comentarii

  1. Jan Răspunde

    Culmea competentei profesionale la politisti : da la carutas de ce nu i-au recoltat probe ? El poate sa conduca mort de beat o caruta si nimeni nu-l intreaba de sanatate ? Poate ca in cazul asta n-o fi baut dar trebuia sa i se recolteze probe si lui. A pus in miscare un vehicul pe un drum public.
    Oare cind “dracu” o sa interzica si Romania circulatia carutelor pe drumurile publice. Nu mai exista tara in UE in care sa mai vezi asa ceva !

    • Mihai Răspunde

      Citește cu atentie articolul…atelajul a pătruns singur pe dn19, fara proprietar, doar cai si o parte din atelaj, iar căruțelor le este interzisa circulația pe asemenea drumuri! Vorbești in necunoștința de cauza! Politia este mereu vinovata, nu?

  2. Zoli Răspunde

    Jan dragã vezi-ți tu de paharul tãu şi nu te bãga în seamã precum chilotul în cur!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.