Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

VIDEO/FOTO.O puștioaică de 14 ani, Miss Zilele Orașului Satu Mare

O puștioaică de numai 14 ani a câștigat ediția din acest an a concursului de frumusețe Miss Zilele Orașului Satu Mare 2017.

În total, la concurs s-au înscris 12 concurente din care cinci au fost de 14 ani. După prezentarea în ținuta de zi, a urmat prezentarea în ținută sport după care a urmat prezentarea în ținuta de seară. În urma acestor trei probe, prezentate de Victor Constantinovici, juriul a decis:

Primul loc a fost atribuit concurentei cu nr. 2, Amalia Simon, în vârstă de 14 ani, elevă la Școala Gimnazială ”Grigore Moisil”. Locul doi a fost ocupat de concurenta cu nr. 6, Larisa Verdeș, elevă la Școala Gimnazială Avram Iancu, poziția a treia a podiumului fiind ocupată de Jessy Jeley, de 17 ani, elevă la Colegiul Tehnic Eliza Zamfirescu.

Totodată, concurenta cu nr 9, Kernek Borbala, 17 ani, elevă la Colegiul Economic ”Gheorghe Dragoș”, a luat premiul de eleganță, în timp ce premiul de popularitate a revenit concurentei Ketrin Lusia, de 14 ani, elevă la Școala Gimnazială ”Mircea Eliade”.

2 comentarii

  1. Mihnea Răspunde

    No….da coana Gabi a dat voie la Butka sa faca Miss-u?

  2. x Răspunde

    Miss Grădinița

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.