Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Pataki Csaba: Sperăm să reabilităm drumul Beltiug – Dobra – Hodod la anul

 

Consiliul Județean Satu Mare a modificat în şedinţa de astăzi Acordul de parteneriat pentru realizarea proiectului “Modernizarea drumurilor județene DJ 108R din DN 19A Beltiug – Beltiug Băi – Dobra – Hurezu Mare – DJ 108P – DJ 196 Corund – Bogdand – Hodod – limita de județ Sălaj”, conform cerinţelor din ghidul de finanţare, schimbat în ultima clipă de reprezentanţii Programului Operaţional Regional.

Preşedintele Pataki Csaba a declarat la finalul şedinţei că s-au făcut exproprieri în timp record pentru a se încadra în termenul limită.

Pataki speră ca lucrările să poată începe în cursul anului viitor, proiectul prevăzând refacere a peste 40 de km de drum.

Un comentariu

  1. Relu Patratelu Răspunde

    Prima data faceti ce-i de facut, nu kkturi pentru ungurimea din zona !! “Exproprieri in timp record”,clar ca va grabeati sa faceti acest drum fara niciun rost,intrucat fiecare dintre localitatile respective au drum asfaltat direct din DN 19 A,iar acei 40 de km ar fi bonusul pentru cei care v-au facut sefi la judet !! Cerem DNA si Guvernului sa verifice daca intr-adevar este necesar reabilitarea drumului agricol dintre beltiug bai-dobra-bogdand !!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.