Ultima actualizare: azi, 23:12
Locale

FOTO. Ploaia a transformat Sătmarul într-o mică Veneție

Ploaia de astăzi a transformat Sătmarul într-o mică Veneție. Și nu vorbim aici doar de arterele principale, despre care toată lumea vorbește, ci și de ceea ce s-a întâmplat în cartiere.

Din cauza ploii aproape torențiale, spunem noi, dar și din cauza lucrărilor prost făcute atât de actuala cât și de fosta administrație, spun sătmărenii, marea majoritate a curților blocurilor din cartierele municipiului Satu Mare au fost inundate efectiv.

De asemenea, inundate au fost și locurile de joacă pentru copii care vor putea fi folosite de cei mici abia după ce apele se vor retrage.

Un sătmărean, cititor PortalSM, a făcut câteva fotografii la ceea ce se întâmplă în cartierele sătmarului și ni le-a trimis nouă pentru a le publica. ”Poate vede cine trebuie”, spunea el.

Portalul eşti tu!

Fii reporter PortalSM! Tot ce trebuie să faci este să fotografiezi un eveniment, cu telefonul mobil, și să trimiţi pozele la [email protected] sau pe pagina noastră de facebook https://www.facebook.com/PortalSM.ro/, însoțite de o scurtă explicație, pentru a deveni o știre.

De asemenea, puteți semnala și telefonic o știre, la nr. 0771 677 210. Putem fi contactaţi atât pe WhatsApp, cât şi pe Viber.

Aşadar, fii reporter! Portalul eşti chiar tu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.