Ultima actualizare: ieri, 21:44

Locale

Războiul din spital ia amploare. Semnături pentru demiterea managerului

Semnături pentru demiterea managerului Spitalului Județean. Războiul din cadrul Spitalului Județean de Urgență Satu Mare ia amploare. O parte dintre cadrele medicale din spital au demarat o amplă campanie de strângere de semnături în vederea demiterii managerului Camilo Coste.

Din informațiile pe care le deținem, se pare că majoritatea șefilor de secție și-au pus deja semnătura pe această listă care acum este completată de celalalte cadre medicale (medici, asistenți, brancardieri etc).

Unul dintre puținii medici care nu a semnat această listă este dr. Teodor Mihali, acesta fiind și singurul, cel puțin până în prezent, care a luat atitudine împotriva acestui demers.

”După toate aranjamentele, circul de la posturile TV  sau în curtea spitalului, iata că venit timpul listelor pentru semnături de demitere a managerului Dr. Coste. Organizatorii profită că șefii de secție au fost de acord și acum obligă personalul din subordine să semneze! Toate se întâmplă în spatele noului manager interimar.

RUSINE!!! CE MAI DORIȚI? UNDE VREȚI SĂ AJUNGEȚI? Nu a fost destul că faceți spitalul de rușine în fața oamenilor? Doriți să puneți președintele Consiliului Județean în imposibilitatea de a mai putea remedia ceva? Nu am crezut niciodată că sunteți în stare, în loc să vă vedeți fiecare de profesie!”, spune doctorul Mihali. 

8 comentarii

  1. nume Răspunde

    mihali? serios? pe altcineva nu ati gasit la declaratii?:)))

  2. iuda Răspunde

    un iuda caruia nu ii e rusine sa si vorbeasca de rau colegii. cu ce au facut de rusine spitalul? in situatia in care este siptalul ce era sa faca? la clinica privata cred ca aveti de toate domnule doctor mihali , nu aveti de ce sa fiti nemultumit.

  3. nuanta Răspunde

    deocamdata? frumoasa nuanta de jurnalism . e evident ca spitalul nu il vrea. TOT personalul este alaturi de acest demers si mihali este SINGURUL ( ca de obicei) care are ceva negativ de comentat la adresa colegilor sai de breasla

  4. misu Răspunde

    Cum adica “spitalul nu il vrea” ? Da cine esti tu mai “spitalule” ? O gramada de hoti listangii comunistoizi. Spitalul nu e al vostru ; si nu e locul potrivit pentru a va manifesta originala democatie iliesciana. Voi sa va carati, cu totii, sa goliti spitalul si sa faceti loc pentru cei tineri care vor sa faca medicina. Din spitalul unde voi aveti activitate iese viu numai cei care rezista “medicatiei” voastre penale. Consiliul Judetean trebuie sa faca spitalul fuctional fara voi, impostorilor.

  5. ... Răspunde

    daca se baga Mihali… e clar

    • Bilko Răspunde

      Pai nu e logic?! pe cine sa apere daca nu pe managerul de import?! Nebun la nebun trage! Mai lipseste sa iasa iarasi la lumina, cu vreo cretinatate caracteristica, “academician”- ul vietii, Enatescu si trio Dileala e pe val!

  6. neli Răspunde

    CE i asa de greu de inteles? Nu-l simpatizeaza! Le incurca afacerile si are pretentii in legatura cu profesionalismul lor. Sa nu uitam totusi ca in Satu Mare se moare cel mai mult in spital!

  7. administrator Răspunde

    Cretinii spitalului care au declansat aceea miscare gradioasa de masa in spital se pare ca sunt implicati politic si cu mari interese sa preia conducerea spitalului. Interesele lor sunt vitale si asa de mari ca au fost nevoiti sa inebuneasca tot personalul spitalului doar ei sa iasa basma curata. Presedintele consiliului judetean ar face o mare greseala daca nu investighiaza cazul in cel mai mic amanunt sa vada de unde sare iepurele si ce putere are, poate ar putea descoperii multe lucruri importante si de valoare pentru satmareni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.