Ultima actualizare: azi, 14:04

Locale

Încă un spărgător de mașini prins. Este minor și avea un plan de acțiune

Încă un spărgător de mașini prins. Acesta acționa pe raza municipiului Satu Mare a fost prins de polițiști. Este minor și avea un plan de acțiune bine pus la punct.

În cursul zilei de ieri, 29.05.2017, a mai fost identificat şi prins unul dintre presupuşii autori de furturi din autoturisme care acţionează pe raza municipiului Satu Mare.

Polițiștii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Satu Mare, au reuşit identificarea unui minor de 17 ani din comuna Botiz, pe care îl bănuiesc de comiterea mai multor furturi din autoturisme.

Un aport însemnat în administratrea probatoriului l-au avut în acest caz şi specialiştii criminalişti care au prelevat și ridicat cu ocazia cercetării la faţa locului un fragment de urmă papilară, examinată şi comparată ulterior în sistemul AFIS, rezultatele conducând către tânărul în cauză.

Din cercetări a reieşit faptul că în noaptea de 22/23.05.2017, acesta a pătruns în trei autoturisme parcate în diferite zone ale oraşului, din care a furat diverse bunuri, cauzând un prejudiciu total de 2400 lei.

Cercetările continuă cu bănuitul în stare de libertate, în vederea stabilirii întregii stări de fapt, în cadrul dosarului penal în care este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.