Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

Spitalul Județean, amendat din nou. Pentru ce a fost aplicată sancțiunea

Spitalul Județean de Urgență Satu Mare a fost amendat din nou pentru că nu au fost date rapoartele pentru aparatele de radiologie. Sancțiunea a fost dată de specialiștii de la Igiena Radiațiilor. Conducerea caută vinovații pentru a le imputa amenda. 

Managerul Spitalului, Camilo Coste, explică pentru PortalSM din ce cauză a fost luată această nouă amendă.

”Spitalul Județean de Urgență a fost sancționat pentru nerespectarea raportării la timp pentru aparatele radiologice, sunt întocmite rapoartele dar au fost găsite doar pe secție, la Secția Ortopedie și la Secție de Angiografie Intervențională, la Cardiologie Intervențională. Asta a fost tot. Pentru aceste rapoarte spitalul a primit o amendă în valoare de 5.000 de lei și vedem cum imputăm această sumă. Este și implementarea noului sistem informatic și probabil că asta a fost o poticneală care a dus la neraportarea la timp”, afirmă, pentru PortalSM, Camilo Coste.

Amenzile au venit în urma unor controale făcute de specialiștii de la Igiena Radiațiilor de la Maramureș de care aparține Satu Mare.

”Astfel de verificări se fac în fiecare an de două ori. Și au venit pentru că nu aveau rapoarte decât pentru Computer Tomograf. Nu erau rapoarte pentru aparatele de radiologie din sălile de operație și nici la angiograful intervențional”, mai spune Camilo Coste.

3 comentarii

  1. Jacks Răspunde

    Hopa! Hopa! Jack on the show! Caracatita lui Coica a demisionat! Acuma poti demisiona dupa ce v-ati umplut buzunarele in alte vremuri, cand nu era dna.

  2. Marusca rusca Răspunde

    Oare aceasta CAMiLA, nu stie ca * sefu^ plateste*. De unde a aterizat aici? Din ce partid? Ce specialitate are?
    Onor d-nului FANEA!

  3. oliver Răspunde

    Echipa olteanului a cedat, Doru si Fanus nu mai au bani de culcus, HOTILORRRRRRRRR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.