Ultima actualizare: azi, 22:15

Locale

FOTO. Țepe cu țigări de contrabandă în Piața Someș. Cartoane, ierburi, fân

Țepe cu țigări de contrabandă în Piața Someș. Cei care vând țigări de contrabandă în această piață fac tot ce le stă în putință pentru a-i înșela pe cumpărători. Iată ce ne scrie un sătmărean cu privire la ce se întâmplă acolo.

”Mulți oameni sunt înșelați de țiganii cu țigări care pun tot felul de ierburi si fân în pachete iar dacă le ceri banii înapoi sunt luat la înjurii și îmbrânceli”, spune sătmăreanul.

Acesta solicită chiar razii inopinate ale Poliției pentru a stârpi acest fenomen și pentru a mai reduce numărul acestor țepe cu țigări de contrabandă.

Pe de altă parte, tocmai cei ce cumpără de aici întrețin contrabanda cu țigări și, implicit, aceste țepe. Dacă nu ar mai avea cui să vândă cu siguranță că ”țiganii” din Piața Someș nu ar mai avea pe cine însela. Sau cel puțin nu cu țigări de contrabandă.

6 comentarii

  1. coruptie Răspunde

    Poi se stie de ani de zile,cine ce a facut pentru oprirea contrabandei?Se stie ca vine ,se stie ca fura,se stie ca dau teapa!De zeci!!!!de ani.Coruptia nu moare niciodata!

  2. Unu' Răspunde

    Așa le trabă! Își merită soarta …

  3. clar Răspunde

    Acuma nu mai lipseste decat unul care sa afirme ce se vrea oprirea contrabandei dar se fac filari, cercetari, investigatii pentru a prinde pestele cel mare si alte gogomanii. Nu se doreste altfel s-at fi facut ceva in atatia ani de cand tiganii sunt coordonatorii si teroarea
    , cadru legal exista dar NU SE VREA a fi aplicat. Rusine celor care permit tiganimii sa faca legea in P-ta Somes si nu numai acolo….RUSINE SA VA FIE.

  4. Gustav Răspunde

    Exact!!
    C am penala este conducerea in frunte cu politia locala (fost gardieni publici, alcoolisti in principiu)
    Eu daca parcez in loc nepermis…amenda,,dar tiganii isi fac treaba fara probleme.
    Valabil si aici reclama cu Iphone 7……egy dolog változott kereskényivel ……semmi.

  5. Unu Răspunde

    Cumpărați țigări din magazin nu de la contrabandisti si nu luati tepe si dau si ei faliment intr o buna zi iar cine nu si permite sa se lase de fumat e simplu nu ????

  6. clar Răspunde

    Are dreptate “unu”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.