Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

VIDEO/FOTO. Vinovatul accidentului de pe Lucian Blaga nu avea permis

Vinovatul accidentului de pe B-dul Lucian Blaga din Satu Mare s-a urcat la volan deși nu avea permis, potrivit polițiștilor.

”În data de 20.05.2017, în jurul orei 09:30, un conducător auto de 27 de ani din Satu Mare, în timp ce conducea un autoturism pe b-dul Lucian Blaga, a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale. Cu ocazia verificărilor efectuate la faţa locului de poliţiştii rutieri,  s-a constatat că acesta nu figurează ca fiind posesor de permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. I s-a  întocmit dosar penal pentru  conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, se arată în comunicatul de presă al IPJ.

Două mașini au fost avariate într-un accident rutier petrecut sâmbătă dimineața pe b-dul Lucian Blaga din Satu Mare. Șoferul unui autoturism Dacia Solenza a lovit din spate un autoturism Seat Leon care era în faţa sa și care s-a oprit pentru a lua o curbă la stânga.

La faţa loculuia  ajuns un echipaj SMURD care a acordat unei victime prim ajutor, dar aceasta a refuzat să fie transportată la spital, având răni minore.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.