Ultima actualizare: azi, 09:16

Publicitate

Yoda Yoga Fun& Grill Terrace: Vineri se deschide cea mai sofisticată terasă din Satu Mare!

Meniul este pentru gurmanzi, distracția pe măsura… dar cel mai special este amenajarea localului și modul de servire. Adu-ți vineri prietenii și convinge-te! Nu vei regreta!

“Având atelier de reparații auto și bar, de ce nu am lega cele două servicii?”, se întrebau proprietarii. Zis și făcut. Așa a apărut Yoda Yoga Fun&Grill Terrace, un local total atipic, un ruin pub autohton și totuși universal, ce poți întâlni de la Dublin până-n Singapore.

Localul pare dezolant la prima vedere, cam apocaliptic, futurist și totuși prietenos. Intrarea se face pe sub un autoturism Lada de epocă, servirea dintr-o cabină de camion… Impresia se schimbă odată cu lăsarea serii, simți vibrație în aer și strălucire în ochii partenerei… Atmosfera se întregește cu programe unice: concerte live, filme pe ecran uriaș, teren de minigolf și de fotbal biliard (poolball).

Apoi stai la masă și comanzi: -bomburger (hamburger de vită în aluat de langos); – porky pig (ceafă de porc marinată cu cartofi ori ciuperci); – specialități din carne de vită și pui cu salate speciale; -fly away (aripioare învelite în unt cu cartofi și salată). Și surprize pe tot sezonul.

Pentru inceput vine Canarro, reprezentant de prim rang al gipsy jazzului din Budapesta. Și pe deasupra, salon de cosmetizare auto deschis până la ora 01.00. Deci, deschide porțile Yoda Yoga Fun & Grill Terrace pe str. Aurel Vlaicu nr.107/a în spatele benzinăriei Mol.

Rezervarea de locuri se face pe pagina facebook a terasei, sau la tel. 0741032007.

Veniți și nu veți regreta! Vă așteptăm!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.