Ultima actualizare: ieri, 23:43
Locale

A căzut Guvernul. Moțiunea de cenzură a trecut cu 241 de voturi pentru

A căzut Guvernul. Prima moţiune de cenzură depusă de un partid împotriva propriului Guvern a trecut de Parlament. Moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu a fost votată miercuri în plenul reunit al Parlamentului. Mircea Drăghici, parlamentar PSD, a declarat imediat după terminarea votului că aceasta a fost votată cu 241 de voturi pentru şi 10 împotrivă.

După ce a căzut Guvernul, luni, partidele vor fi chemate la consultări în vederea formării noului Guvern, a anunţat Mădălina Dobrovolschi, purtătorul de cuvânt al Preşedinţiei.

”Preşedintele a fost informat şi a luat act de rezultatul votului din Parlament. Preşedintele va convoca consultări cu partidele parlamentare pentru ziua de luni, în vederea formării unui nou guvern. Vă reamintesc faptul ca preşedintele României participă joi şi vineri, la Bruxelles, la reuniunea de vară a Consiuliului European”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Mădălina Dobrovolschi, purtătorul de cuvânt al Preşedinţiei.

6 comentarii

 1. Unu' Răspunde

  Hamsterul a câștigat!
  Rușine parlamentarilor!

 2. Bună Răspunde

  Nu înțeleg nimic. Toți votează ca oile în turma după cum dictează unul singur? Nu au fiecare votul lui personal? Pt ce sunt cu sutele în parlament dacă unul singur decide. În cazul asta plătim unul nu cinci sute nu? Păcat….

  • x Răspunde

   Ei nu înțelegi. Toți votează cum le dictează interesul financiar. Sau o iau în freză și la propriu și la figurat. Eventual ceva dosar scos de la naftalină. Mi-e scârbă de toți.

 3. M Răspunde

  Rusine, oameni fara coloana in parlament!!!
  Asta da democratie!

 4. Vasile Tudor Răspunde

  Se vede puterea în Satu Mare,tovarășa președinta conduce bine partidul. Toți parlamentarii PSD au votat cum trebuie. Cinste lor.

 5. CETATEAN Răspunde

  RUSINEA PAMANTULUI SUNT TOTI DIN PARLAMENT! IN LOC SA FACA PROIECTE PTR ROMANIA , SA PROSPERAM , TOT SE VOTEAZA EI INTRE EI PANA RAMAN EI IN IAD!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Patronul a mai multor firme de construcții din Satu Mare, arestat în Ungaria

Patronul a mai multor firme de construcții din Satu Mare și Oradea, Ranyak Zoltan, dispărut imediat după ce a fost condamnat...

Închide