Ultima actualizare: azi, 18:24

Locale

VIDEO&FOTO. Accident grav, în lanț, la Satu Mare. O victimă la spital

Un accident grav de circulație s-a produs astăzi, în jurul orei 10.45, în Piața Eroii Revoluției din Satu Mare. Patru mașini au fost avariate iar un muncitor a fost transportat la Spitalul Județean cu ambele picioare rupte, potrivit martorilor de la fața locului.

Din primele cercetări, se pare că vinovat de producerea accidentului ar fi șoferul unui autoturism BMW, înmatriculat în Austria. Acesta se deplasa pe aleea din Piața Eroii Revoluției, iar când a ajuns la intersecția cu artera principală din această piață, nu a acordat prioritate unui autoturism Mercedes, care circula în aceeași direcție de mers, iar cele două mașini s-au ciocnit.

În urma impactului, autoturismul Mercedes a ricoșat în lateral unde a lovit un muncitor de la Electrica care efectua lucrări în zonă. Apoi, a lovit Mercedesul a lovit o Skoda, parcată regulamentare, care, la rândul ei, a ricoșat într-un autoturism Peugeot, de asemenea parcat.

Martorii oculari spun că muncitorul de la Electrica avea ambele picioare rupte în urma impactului, astfel că a fost transportat de urgență la Spitalul Județean.

După ce au stabilit că niciunul dintre șoferii implicați nu au consumat alcool, polițiștii au demarat cercetările pentru a stabili exact cauzele producerii accidentului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.