Ultima actualizare: azi, 22:15

Locale

Accident în lanț la Satu Mare. Un tânăr nu a acordat prioritate

Un accident în lanț, soldat, din fericire, doar cu pagube materiale, s-a produs astăzi pe bulevardul Unirii din municipiul Satu Mare.

Potrivit polițiștilor, vinovat de producerea acestui accident a fost un tânăr, de 28 de ani, din Satu Mare. Acesta, aflat la volanul unui autoturism pe bulevardul Unirii din municipiu, nu a acordat prioritate de trecere, în momentul în care s-a pus în mișcare, unui autoturism care circula pe drumul public în aceeași direcție de deplasare.

În urma coliziunii, autoturismul în care se afla tânărul, a fost proiectat într-un alt autoturism parcat pe partea dreaptă în aceeași direcție de mers. Din fericire, evenimentul s-a soldat doar cu pagube materiale.

Cu toate acestea, tânărul vinovat de producerea evenimentului rutier s-a ales cu permisul suspendat.

6 comentarii

  1. MANelica Răspunde

    macar de nu ar mai vedea permisul ala niciodata

    • Manuela Răspunde

      Am fost acolo si am a vazut ce s-a intamplat. Un bou cu un volvo a venit cu viteza excesiva fara sa aiba in vedere si trecerea de pietoni si a agatat masina respectiva pe care a proiectat-o. Ca de obicei portalsm e varza..Asa zisa neacordare de prioritate a fost sa zic un viraj de max 10% nici nu a apucat sa iasa cu masina pe sosea oricum ala din volvo nici macar nu a franat.. Un caz grav a fost cand si atunci s-a vb despre neacordare de prioritate pe drumul careiului si asa zisa masina care venea regulamentar avea 110 km/h… iar urma accidentului a murit un om…Asa ca bravo! vinovat e numa ala care incearca sa circule dar nu are nici o sansa cand vine boul dupa colt trece peste zebra si te agata cu viteza si nici nu franeaza.

      • MANUelica Răspunde

        Vezi, de aia unele personaje (de exemplu matale), nu ar trebui lasate pe strada cu masina… si ala cu neacordarea de priritate de ce nu s-a asigurat inainte sa traga de volan? Voi aveti impresia ca daca scoateti botu masinii pe jumate in drum, toata lumea e nevoita sa se opreasca sa va dea prioritate, din curtoazie…
        Uite ca nu e cazul si individul e bun de plata…
        Tin sa precizez ca daca si masina care a acrosat circula asa cum zici, cu viteza excesiva, e si ala un mare bou. Insa pana se dovedeste faptul asta, bagati la cap: prioritatile de aia sunt acolo, sa fie respectate!

  2. Manuela Răspunde

    Fii sigur ca o muscai si tu sau oricine numa romanu neam de traista ii bun de comentat in rest varza…si da au trecut 2 masini si al treia o luat-o, pacat ca nu stalpul si atunci nu mai era nimic de comentat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.