Ultima actualizare: azi, 12:33

adrian marc
Locale

Adrian Marc devine manager la Spitalul Judeţean

Adrian Marc redevine manager la Spitalul Judeţean Satu Mare. Consiliul Judetean Satu Mare a luat act de demisia managerului Spitalului Judetean de Urgenta Satu Mare, Camilio Victor Coste, si astfel interimatul managerial din fruntea spitalului va fi asigurata de Marc Ioan Adrian.

Astfel, începând cu data de 29.06.2017, Marc Ioan Adrian se numeşte în funcţia de manager interimar la Spitalul Judeţean de Urgenţă Satu Mare până la ocuparea postului prin concurs. Avand in vedere faptul ca Marc Ioan Adrian a fost la conducerea Spitalului Judetean de Urgenta Satu Mare in perioada 2010-2014, conducerea Consiliului Judetean Satu Mare a decis ca fiind oportuna numirea acestuia ca si manager al Spitalului Judetean de Urgenta Satu Mare.

Înainte de luarea acestei decizii conducerea Consiliului Judeţean Satu Mare a purtat lungi discuţii cu reprezentanţii cadrelor medicale din instituţie.

Consiliul Judeţean Satu Mare împreună cu Consiliul de Administraţie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Satu Mare va pregăti, în cea mai scurtă perioadă, procedura lansării concursului pentru ocuparea funcţiei de manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă Satu Mare.

 

20 comentarii

  1. Dr Cioca Răspunde

    Au trebuit câteva luni sa realizeze sătmărenii de manevra făcută de Coica prin individul Culcean care a instigat oamenii sa iasă la U.P.U după moartea accidentală a tehnicianului dentar.Au forțat numirea lui Camelio probabil să obțină ulterior diferite foloase,bravo băieți ati scăpat de un comunist.

    • Alex Roman Răspunde

      Asa este și-au făcut imagine pe spatele unei tragedii ai ales acel dentist despre care se vehiculează tot felul de lucruri ieșite din comun.Oameni fără caracter care își acoperă mizeria prin fapte penale ?.

  2. gelu Răspunde

    Din mai rau in rau, prietenie de a primarului

  3. aurelian Răspunde

    Liber la furat pentru gasca Marc , Supuran Teocan! Afaceri peste afaceri cu banii de la spital. Trucari de licitatii, materiale de constructii si tot tacamul de la spital.

  4. ciudatu' Răspunde

    Poate cineva sa-mi spuna o singura realizare de-a lui, in calitate de manager in cei 4 ani? Are UDMR-ul un stil de-asi da cu stangul in dreptul, mai nou, ceva de speriat! Mare criza de oameni capabili, pe la ei!

    • REALIZARE Răspunde

      o realizare: renovarea integrala a spitalului tbc. mai vrei?

      • Bubu Răspunde

        Spitalul TBC nu este renovat integral nici in ziua de azi, mai ales sectia externa si oricum, nu este meritul lui, ci al managementului spitalului in cauza! Hai sa nu inventam realizari inexistente! Asta era specialitatea lui Stef. Altceva?

  5. Onofrei Răspunde

    De vis, alegerea! Pai asta nu e ala de tradase la un moment dat UDMR-ul, de se jurau aia ca-l inghit intr-o lingura de apa?! Ce facura-ti fratilor? L-ati “reevaluat” ? 🙂 Vorba “ciudatului” mare criza de oameni la unguri!

  6. x Răspunde

    Om fără caracter, altceva nu am de spus.

  7. sm Răspunde

    O hotărâre ungurească luată conform unei vorbe românești: ” au dat o palmă la r….hat”

  8. pop mihai Răspunde

    Inca in prieten de betie cu bunul nostru primar, da zici ca orasul i blestemat, cine-i betiv cu primarul este pus in functie,

  9. cititor Răspunde

    Fratilor, asta nu este incompetentul pe care l-a pus Stef?Mai mai ce nenorociti, La fel psd, pnl si mai ales UDMR, niste spagari toti si niste ordinari

  10. laurentiu Răspunde

    Mai cioca, tu nu numai ca esti prost rau dar esti si consecvent in prostia ta! 🙂 . Bravo, cred ca esti (singurul) mandru de tine! 🙂

  11. bubulina Răspunde

    ACEST INDIVID MINCINOS, pataki csaba, CARE FACE DE RUSINE U.D.M.R.-UL,, CUM POATE MULTUMI UNUI NEBUN CARE A DUS SPITALUL IN HAOS, CUM POATE PUNE MANAGER O PERSOANA CARE SI-A DAT DEMISIA DIN CAUZA PROBLEMELOR PE CARE LE AVEA, CUM POATE SA SE ,,JOACE,, CU CEA MAI MARE INSTITUTIE SPITALICEASCA DIN JUDET SI PE CARE, IMPREUNA CU INCOMPETENTUL coste SI specialistul enatescu, AU ADUS-O IN PRAGUL DESFINTARII.
    OARE PANA CAND, ACEST INDIVID INCOMPETENT, MAI CONDUCE DESTINELE JUDETULUI.

    • Norick Răspunde

      Si oare cum poate sa aiba acces la internet si calculator unu , care habar n-are de tastatura ??? :-))))))

    • cetatean Răspunde

      papici marcela= bubulina, te recunoastem

      • bubulina Răspunde

        Cetatene de la …., SA-MI mananci p..a (ca am) in loc de porc .

        • cetatean Răspunde

          la cum arati , probabil ca o ai! dar daca ne-o arati o prajim! de mancat s-ar putea sa-ti vina pofta si sa nu o imparti cu nimennea!

  12. Red Răspunde

    Candy Crash a trecut la un alt nivel. Bv Dl Pataki.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.