Ultima actualizare: azi, 11:11

Locale

Aşa au astupat gropile de pe Ştefan cel Mare. Cât credeţi că va ţine?

Firma responsabilă de reparaţia str. Ştefan cel Mare din municipiul Satu Mare şi-a găsit să astupe gropile efectuate în carosabil după intervenția celor de la Electrica tocmai în timpul ploii torențiale de astăzi.

Conform martorilor, înainte de ploaia torențială de azi dimineață muncitorii au pus în gropi o mixtură, dar aceasta a fost spălată imediat. Ploaia abundență a făcut ca cimentul din mixtură să ajungă în sistemul de canalizare, iar în gropi să rămână mai mult pietriș.

Cu toate că au văzut ce s-a întâmplat, după ploaie, muncitorii, aparţinând unei firme din Baia Mare, şi-au continuat treaba până la capătul străzii.

Probabil că şi aici vor interveni specialiştii care ne vor “convinge” cu buletine, proiecte tehnice, explicaţii, articole din legi şi proceduri, că totul s-a făcut ca la carte.

Aşadar, vă întrebăm, cât credeţi că vor rezista plombele?

4 comentarii

  1. Mihnea Răspunde

    Fix pix…oricum se strica strada in doua-trei luni. Ce daca s-a stricat mai devreme… . Vorba managerului orasului……nu vor mai fi conditii favorabile…ca azi pur si simplu asa s-au asezat astrele. In doua trei zile vor gasi si un profesor de la facultate care va confirma asta, in urma observatiilor prin telescop.

  2. Mihnea Răspunde

    Si de fapt e de vina umbra fostului cinema Popular…si crapaturile de acolo care au destabilizat asfaltul proaspat.

  3. Tibike Răspunde

    Correct…Mihnea.
    Rusine sa le fie penalilor.

  4. laurentiu Răspunde

    Sunt curios cand vor realiza TOTI satmarenii incompetenta lui keserkeni! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.