Ultima actualizare: azi, 17:25

Locale

Cinci ingerași au nevoie de ajutorul sătmărenilor. Nu cer multe

Cinci ingerași, toți frați, cu vârste cuprinse între șapte luni și nouă ani, au nevoie de ajutorul tuturor sătmărenilor. Cei cinci trăiesc într-o sărăcie cruntă în satul Sărătura.

Sătmăreanul Răzvan Țiplea, cunoscând situația familiei în care trăiesc, a demarat o campanie de strângere de ajutoare pentru cei cinci ingerași.

”Avem așa : 5 frați din care 4 băieți ( de la 1 an pana la 9 ani cel mai mare ) și o fetiță de 7 luni , foarte inteligenți și respectuoși care ar avea nevoie de ajutorul nostru constând in haine, jucării sau alimente !!! Nu cer multe !! Puține jucării ca sa aibă ocupație vara asta, eventual și niște cărți educaționale !!! Dacă ar fi cineva interesat sa ajute, pana sâmbătă sunt dispus sa transport bunurile către ei ( locuiesc în satul Sărătura orasul Ardud ) sau se pot vizita personal. Cei care doresc să ajute copilașii puteți să îmi scrieți în privat sau se pot lăsa ajutoarele la Ankora Mall pe strada Iuliu Maniu nr 2 la Paralela45 !!!”, scrie Răzvan Țiplea pe contul său de Facebook.

Sătmărenii au dat dovadă că, atunci când este necesar, știu să se mobilizeze să-și ajute semenii aflați în greutăți. Cei care au posibilități, sunt îndemnați să ia legătura cu Răzvan Țiplea sau să ducă donațiile la Ankora Mall. Cei care nu au posibilități, pot da o mare mână de ajutor cu un simplu SHARE. Poate că așa ajunge la cineva cu posibilități. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.